Happy Painter – Mandala Dotting 16 delig 

Zoek jij een betekenisvolle creatieve bezigheid? Het maken van een mandala is een leuk creatief proces met zijn wortels in oud-Aziatische spirituele tradities. Door stapsgewijs in cirkels aan te brengen kun je zelf de allermooiste patronen maken. Onze mandala dotting starter set is zowel geschikt om met het grootste gemak je entrée in de wondere wereld van het mandala dotting te maken of om een creatieve impuls te geven aan een ervarene mandala designer.

Het dot painting startpakket van Happy Goods bevat alle dotting tools die jij nodig hebt om zelf prachtige creatieve mandala’s te maken en verschillende stencils met creatieve patroonideeën.

Specificaties Happy Goods mandala dotting tools:

  • vijf dubbele balpennen
  • acht grote stippennen
  • drie Mandalasjablonen
  • makkelijk schoon te maken

Veelzijdige precisietools voor eindeloze creativiteit

Het startpakket omvat een zeer groot aantal precisietools, variërend van penselen tot platte pennen uit precies gesneden acryl. Door de ruime hoeveelheid tools kan met de grootste precisie verf worden aangebracht op allerlei soorten oppervlaktes en in alle gewenste formaten. Hierdoor zijn je creatieve mogelijkheden voor dotting vrijwel eindeloos! In een handomdraai maak je precies de designs die jij wil maken met precies de juiste precisietool.

De mooiste designs met een mandalasjabloon!

Als kersverse mandala designer moet je natuurlijk ergens inspiratie opdoen om je mooiste creaties te maken. De bijgeleverde mandala sjablonen geven je een veelheid aan creatieve ideeën in veel verschillende stijlen voor het maken van de allermooiste mandala’s. Deze sjablonen helpen je bij het schilderen van prachtige mandala designs op steen, papier, textiel, canvas, metaal of zelfs voor op de muur. Door deze sjablonen zal je nooit zonder ideeën zitten voor het maken van je nieuwste mandalakunst!

Geworteld is oud-Aziatische spirituele traditie

Het woord mandala betekent ‘cirkel’ of ‘schijfobject’ in de oud-Indiase religieuze taal Sanskriet. De geometrische vormen van de mandala’s hebben van oudsher dan ook een grote spirituele betekenis in hindoeïstische, boeddhistische of Tibetaanse tradities en worden veel gebruikt als hulp bij het mediteren of als symbool voor gebed. Door je te focussen op de mandala kan je volgens deze traditie een wereld van pijn omzetten in een wereld van blijdschap en vreugde. Met het dot painting startpakket van Happy Goods haal je deze inspirerende spirituele boodschap zelf in huis halen!

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

De Happy Goods – 16-delige Mandala set is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen?


Met het mandala dot painting startpakket maak je zelf in een handomdraai de prachtigste mandalakunst!

Geef een reactie