Studio ME – Multicolor Ringlamp

Heb je jezelf ooit afgevraagd waarom foto’s en video op TikTok en Instagram er altijd zo perfect uitzien? Wij verklappen je het geheim: het juiste licht! Om zelf deze opvallende foto’s te maken heb je heus geen dure apparatuur of professionele hulp nodig: met de multicolor Ringlamp van Studio ME maak je met je eigen smartphone professionele, opvallende beelden voor de meeste likes en shares! Hiernaast kun je helemaal losgaan met je creatieve ideeen omdat deze lamp wel 100 verschillende kleuren kan maken, STAND OUT!

Laat jouw foto’s en video’s opvallen!


Met de Studio ME – Multicolor Ringlamp met statief maak je zelf foto’s of video’s die opvallen en schitteren tussen alle andere beelden op social media. Doordat je zelf de helderheid kan instellen belicht je elk detail op een volledig natuurlijk ogende manier. Ook in donkere situaties laat je elk detail naar keuze uit de foto springen, zoals je volledige gezicht of specifiek de schitterende glans in je ogen. Bovendien heb je naast de helderheid ook volledig zelf controle over de warmte van het licht om zo de perfecte sfeer te kunnen creëren.
Met de Studio ME – Multicolor Ringlamp ringlamp maak je zelf beelden die meteen de aandacht trekken voor jouw Insta-post of TikTok video.


Specificaties Studio ME – Multicolor Ringlamp

  • RGB licht
  • Tien verschillende dimstanden per kleur
  • Kleurtemperatuur: 3000K-6000K
  • Ringlampdiameter 25 cm
  • Stevig statief (40 cm)
  • Geschikt voor elke smartphone
  • Universele USB-kabel voor voeding
  • Bluetooth afstandsbediening (bereik: 10 meter)

Buiten of binnen: overal het beste licht!


Of je hem nou gebruikt voor een iets close en persoonlijks als een make-up tutorial, een livestream, vlog of gewoon voor een selfie, de ringlamp heeft altijd de goede stand en draaihoek voor jou. De ringlamp met statief kan bovendien precies op de juiste hoogte ingesteld worden. Of hij nou thuis op de keukentafel staat (40 cm) of buiten op straat (max. 40cm): overal kun jij de perfecte lichtinval creëren om precies met je foto of video te matchen.

Perfecte beelden zonder gedoe


De ringlight is voorzien van een simpel te gebruiken Bluetooth afstandsbediening. Hierdoor kun je zelf vlot en soepel video’s of foto’s maken zonder gedoe met irritante zelfontspanners of het moeten monteren van loopscènes van en naar je telefoon. Koppel simpelweg de afstandsbediening en je kunt je volledig focussen op waar het echt om gaat: het maken van de perfecte shots!

Draagbaar met USB-voeding


De Studio ME – multicolor ringlamp met telefoonhouder krijgt zijn stroom door de meegeleverde USB-kabel. Hierdoor is het makkelijk te gebruiken met een USB-oplader, laptop of een zelfs een powerbank voor onderweg. Onze ringlamp is bovendien gemaakt van sterke lichtgewicht materialen waardoor hij jouw groei op social media jarenlang moeiteloos kan ondersteunen en hij makkelijk meegenomen kan worden voor de ultieme outdoor shots!

Cadeautip


De Studio ME – multicolor ringlamp is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want de Studio ME – multicolor ringlamp kan gebruikt worden voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van een vaderdag cadeau voor de fanatieke fotograven? of een moederdag cadeau voor onze content creators? Natuurlijk is die ook niet onder de kerstboom te missen. Aan wie gaan jij deze Ringlamp cadeau doen?

Studio ME

Van ringlampen, statieven, tripods tot aan selfiesticks. Studio ME heeft het allemaal. Laat je verbazen door het hoge kwaliteit tegen marktconforme prijzen. Goede content creëren, dat begint met de juiste accessoires voor jou camera of telefoon. Content maken was nooit zo gemakkelijk! Bekijk ook onze andere Studio Me producten.

Met jouw eigen Studio ME – Multicolor Ringlamp met statief worden jouw posts op social media opvallender dan ooit!

koop het hier

Geef een reactie