gekleurde stencil

Deze Bullet Journal Gekleurde Stencils (20 stuks) van Happy Goods zijn gemaakt om de creativiteit en artistieke vaardigheden te stimuleren voor jongens, meisjes en de gehele familie! Door je kind te laten spelen met bijvoorbeeld onze blauwe stencils met voertuigen, leert hij al 9 verschillende voertuigen kennen, niet te verwarren met de bezemsteel op het eerste stencil 🙂

De Bullet Journal Gekleurde Stencils (20 stuks) van Happy Goods

 • 20 gekleurde stencils met coole designs in verschillende vormen en letters voor kinderen (zie foto’s).
 • Perfect voor het verfraaien van schoolprojecten, tekenboek, notitieboek etc.
 • Speciaal voor kinderen die lekker creatief bezig willen zijn
 • Formaat makkelijk in notitieboek op te bergen
 • Hoge kwaliteit Eco-friendly PET, makkelijk schoon te maken
 • Glad oppervlak, wat beschermt tegen krassen
 • Makkelijk & veilig te gebruiken voor kinderen

Compact

Deze Bullet Journal Gekleurde Stencils (20 stuks) van Happy Goods zijn gemaakt om in een agenda (A5) te passen en zijn hierdoor uitermate geschikt om mee te nemen naar school.

Unieke ontwerpen

Unieke ontwerpen voor kinderen om te gebruiken voor verschillende gelegenheden. Onze stencils bevatten verschillende vormen en letters, dieren, zeedieren, dinosaurussen, de ruimte, vliegtuigen, bloemen, vlinders, race auto’s, boten en speciale feestdagen vormen. De kinderen leren ook woorden beter kennen en gebruiken door het alfabet op de stencils. Knutselen is nog nooit zo leuk en leerzaam tegelijkertijd geweest!

Creatieve bezigheid voor jouw kinderen

De Bullet Journal Gekleurde Stencils (20 stuks) van Happy Goods zijn ontworpen voor kleuters om schoolprojecten om te toveren naar een mooi ogend en georganiseerd geheel. Onze stencils worden ook gebruikt thuis, op de kinderopvang, voor lange autoritten of voor op vakantie, deze creatieve kunstset houdt je kinderen geëntertaind de gehele dag!

Specificaties:

 • Inhoud verpakking: 20x Bullet Journal Gekleurde Stencils van Happy Goods
 • Materiaal: Hoge kwaliteit PET
 • Gender: Jongens & meisjes
 • Kleur: Verschillende kleuren
 • Afmetingen: 21 x 15 cm
 • Te gebruiken voor: verfraaien van allerlei kinderprojecten

Bullet Journal Gekleurde Stencils (20 stuks) van Happy Goods heeft alles in zich om de creativiteit en praktische vaardigheden in jouw kind te stimuleren!

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

Dit Happy Goods artikel is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want dit Happy Goods artikel kan gebruikt worden voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van een verjaardagscadeau? Een kinderfeestje? Een cadeau voor een volwassen creatieveling? Natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen?

Bestel vandaag nog deze mooie stencils en stimuleer de creatieve ontwikkeling van je kind!

Geef een reactie