Studio ME – XXL Ringlamp

Heb je jezelf ooit afgevraagd waarom foto’s en video’s op TikTok en Instagram er altijd zo perfect uitzien? Wij verklappen je het geheim: het juiste licht! Om zelf deze opvallende foto’s te maken heb je heus geen dure apparatuur of professionele hulp nodig: Studio Me – XXL ringlamp maak je met je eigen smartphone professionele, opvallende beelden voor de meeste likes en shares!

Laat jouw foto’s en video’s opvallen!

Met de Studio Me – XXL ringlamp met statief maak je zelf foto’s of video’s die opvallen en schitteren tussen alle andere beelden op social media. Doordat je zelf de helderheid kan instellen belicht je elk detail op een volledig natuurlijk ogende manier. Ook in donkere situaties laat je elk detail naar keuze uit de foto springen. Denk hierbij aan volledige gezicht of specifiek de schitterende glans in je ogen. Bovendien heb je naast de helderheid ook volledig zelf controle over de warmte van het licht om zo de perfecte sfeer te kunnen creëren.
Met deze ringlamp maak je zelf beelden die meteen de aandacht trekken voor jouw Insta-post of TikTok video.

Specificaties Studio Me – XXL ringlamp met statief:

  • Drie verschillende kleuren licht (warm, koel wit en daglicht)
  • Tien verschillende dimstanden per kleur
  • Kleurtemperatuur: 3000K-6000K
  • Ringlampdiameter 46 cm
  • Stevig statief
  • Geschikt voor elke smartphone
  • Universele USB-kabel voor voeding
  • Bluetooth afstandsbediening (bereik: 10 meter)

Buiten of binnen: overal het beste licht!


Of je hem nou gebruikt voor een iets close en persoonlijks als een make-up tutorial, een livestream, vlog of gewoon voor een selfie, de ringlamp heeft altijd de goede stand en draaihoek voor jou. De Studio Me – XXL ringlamp met statief kan bovendien precies op de juiste hoogte ingesteld worden. Of hij nou thuis op de keukentafel staat of buiten op straat: overal kun jij de perfecte lichtinval creëren om precies met je foto of video te matchen.

Perfecte beelden zonder gedoe

De Studio Me – XXL ringlamp is voorzien van een simpel te gebruiken Bluetooth afstandsbediening. Hierdoor kun je zelf vlot en soepel video’s of foto’s maken. Dit zonder gedoe met irritante zelfontspanners of het moeten monteren van loopscènes van en naar je telefoon. Koppel simpelweg de afstandsbediening en je kunt je volledig focussen op waar het echt om gaat. Namelijk het maken van de perfecte shots!

Draagbaar met USB-voeding

De XXL ringlamp krijgt zijn stroom door de meegeleverde USB-kabel en is makkelijk te gebruiken met een USB-oplader, laptop of een zelfs een powerbank voor onderweg. De XXL ringlamp is bovendien gemaakt van sterke lichtgewicht materialen waardoor hij jouw groei op social media jarenlang moeiteloos kan ondersteunen en hij makkelijk meegenomen kan worden voor de ultieme outdoor shots!

Met jouw eigen Studio Me – XXL ringlamp met statief worden jouw posts op social media opvallender dan ooit!

koop het hier

Geef een reactie