Happy Goods – Solar Torch

Wil jij ’s avonds laat nog gezellig buiten zitten met familie of vrienden? Met de Happy Goods Solar tuinverlichting kun je de mooiste intieme, knusse of romantische sfeer creëren. Door de gezellige verlichting kun je op lange zwoele zomeravonden heerlijk tot laat in de avond gezellig in de tuin zitten. Breng de gezelligheid naar je tuin met de solar tuinfakkel van Happy Goods!

De tuinfakkels zonne-energie van Happy Goods kunnen de hele avond lang (tot 12 uur) op milieuvriendelijke wijze zonne-energie in jouw tuin het knuste sfeertje creëren.

Specificaties Happy Goods – Tuinfakkels

 • Milieubewust op zonne-energie
 • Makkelijk overal te installeren zonder netstroom
 • Gaat automatisch aan in het donker
 • Tot 12 uur branduren (na 8 uur in de zon opladen)
 • IP65 Waterbestendig

Sfeervolle avonden in de tuin

Op lange zwoele zomeravonden is jouw tuin natuurlijk de fijnste plek om te zijn. Met de solar verlichting van Happy Goods ziet jouw tuin er in een handomdraai vele malen gezelliger uit en kun je zelfs na zonsondergang heerlijk buiten zitten met familie en vrienden. Met deze lichtsnoer kun je dus eindelijk ook ’s avonds laat genieten van jouw tuin!

Milieubewust op zonnekracht

Naast gezellig zijn de lampjes van Happy Goods ook nog eens milieuvriendelijk. Zet de solar fakkel simpelweg zo neer dat hij overdag in de zon staat en je maakt zelfs ’s nachts gebruik van schone zonnekracht zonder netstroom of lange snoeren nodig te hebben. Omdat de solar tuinverlichting volledig watervast is kun je hem ook op minder zonnige dagen gerust buiten laten hangen en ’s avonds genieten van de sfeervolle verlichting!

Volautomatisch

Overdag schakelt de solar tuinlamp zich vanzelf uit, waardoor het vol opgeladen kan worden voordat het donker is. Door de ingebouwde lichtsensoren gaat de tuinverlichting op zonne-energie automatisch zelf aan zodra het donker wordt.

Specificaties:

 • Verpakkingsinhoud: 4x Solar tuinfakkels, 1x Handleiding
 • Kleur: Zwart
 • Merk: Happy Goods
 • Batterij: 2200 mAh batterij
 • IP65 spatwaterdicht
 • Aan/uit schakelaar: Ja
 • Totale grootte: 9,4 cm x 9,4 cm x 57 cm

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

De Happy Goods – Torch is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want de Happy Goods – Torch kan gebruikt worden voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van balkonverlichting? Verlichting voor in de tuin? Of op een terrasje? Natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen?

Met de tuinverlichting op zonne-energie van Happy Goods haal jij met het grootste gemak de gezelligste sfeer naar jouw tuin toe!

Geef een reactie