weegschaal

Behaal nu jouw fitnessdoel! Wel 14x gedetailleerde lichaamsanalyse in 1 oogopslag dankzij de bluetooth weegschaal van e.volve. Met behulp van onze exclusieve Fitdays App zie je overzichtelijk jouw vooruitgang in o.a. vetpercentage meter, gewicht, spiermassa en meer! Onze Fitdays app synchroniseert met de gezondheidsapps op iPhone, Samsung en Fitbit.

Wel 14 essentiële metingen

 • Vetpercentage weegschaal
 • Gewicht
 • Lichaamswater
 • Spiermassa
 • Metabolische leeftijd
 • Skeletspier
 • Botmassa
 • Eiwit
 • Visceraal vet
 • BMR
 • BMI
 • Onderhuids vet
 • Vetvrij lichaamsgewicht

Gratis Fitdays App

Houd al jouw metingen van de digitale personenweegschaal simpel en overzichtelijk bij in de gratis Fitdays App. Connect je telefoon met bluetooth om de gegevens in te laden en zie in 1 oogopslag jouw metingen en jouw vooruitgang. De FitDays app kan synchroniseren met Apple Health, Samsung Health, FitBit weegschaal, en Google Fit.

Grip op jouw fitnessdoel

De slimme weegschaal met lichaamsanalyse geeft je controle op jouw gezondheidsdoel. Na 1 stap op de weegschaal al jouw metingen overzichtelijk in je favoriete gezondheids-app. Zodat je precies jouw progressie en resultaten kan zien en bijhouden.

Personenweegschaal lichaamsanalyse van e.volve

 • Sneller halen van gezondheidsdoelen
 • 2 Extra modussen: Baby modus & Atleet modus
 • Toegang tot de Fitdays App
 • Automatische synchronisatie
 • Android en iOS
 • Nauwkeurige metingen
 • Duidelijk leesbaar LED scherm

Accurate BIA-technologie

Op de slimme weegschaal zitten vier metalen platen die je lichaamssamenstelling analyseren door middel van de populaire en accurate methode ‘Bioelectrical Impendence Analyse’ (BIA).

Meerdere gebruikers

Bij onze deluxe weegschaal zitten er 2 extra modussen bij: de baby modus en de atleet modus. Deze multifunctionele weegschaal dient ook als een baby weegschaal. Koppel heel simpel meerdere app-gebruikers aan de weegschaal. Je kan de weegschaal gebruiken met het hele huishouden en maar liefst 24 gebruikers toevoegen.

Specificaties:

 • Inhoud Verpakking: 1 x slimme weegschaal, 1 x handleiding
 • Materiaal: Kunststof, ABS en glas
 • Kleur: Zwart
 • Gewicht: 1,2 Kg
 • Afmetingen: 26 x 26 cm
 • Max draaggewicht: 180 Kg
 • Nauwkeurigheid: 100 Gr

E.volve

Het helpt je namelijk jouw fitnessdoel te behalen! Een fanatieke sporter of juist iemand die zijn gewicht onder controle wilt houden? Het maakt niet uit. Met de gear van E.Volve weet je zeker dat je nauwkeurig te werk gaat. Evolueer tot het beste versie van jezelf en krijg grip op jou gewicht.

Cadeautip

De E.Volve – Digitale Personenweegschaal is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want met de E.Volve – Digitale personenweegschaal kan het niet fout gaan. Dit geavanceerde weegschaal heeft alles wat iemand nodig heeft. Laat je vrienden of familie niet wachten tot aan het nieuwe jaar om hun doelen te bereiken. Dus aan wie gaan jij deze Digitale Weegschaal cadeau doen? #cadeautip

Evolueer met de beste gear, naar jou fitnessdoel !

Geef een reactie