weegschaal deluxe

Behaal nu jouw fitnessdoel! Wel 16x gedetailleerde lichaamsanalyse in 1 oogopslag dankzij de bluetooth weegschaal van e.volve. Met behulp van onze LED kleuren scherm zie jij direct alle metingen op je weegschaal. Bewaar de gegevens met onze exclusieve Fitdays App waarin je overzichtelijk jouw vooruitgang bij kan houden in o.a. hartslag, vetpercentage meter, gewicht, spiermassa en meer! Onze Fitdays app synchroniseert met de gezondheids-apps op iPhone, Samsung en Fitbit.

Wel 16 essentiële metingen

 • Vetpercentage weegschaal
 • Gewicht
 • Hartslag
 • Hart index
 • Lichaamswater
 • Lichaamsvet
 • Spiermassa
 • Spiersnelheid
 • Metabolische leeftijd
 • Skeletspier
 • Botmassa
 • Eiwit
 • Visceraal vet
 • BMR
 • BMI
 • Onderhuids vet
 • Vetvrij lichaamsgewicht

Direct resultaten zien

Direct alle metingen inzien zonder smartphone in de buurt? Dat is mogelijk door het grote kleurendisplay op de weegschaal! Het kleurenscherm synchroniseert alle metingen met de Fitdays App zonder dat je de app hoeft te openen. Zo hoef je niet meer telkens je smartphone erbij te pakken! Alles wordt automatisch voor je opgeslagen en je kunt de metingen inzien wanneer je wil.

Gratis Analyse App

Houd al jouw metingen van de digitale personenweegschaal simpel en overzichtelijk bij in de gratis Fitdays App. Connect je telefoon met bluetooth om de gegevens in te laden en zie in 1 oogopslag jouw metingen en jouw vooruitgang. De FitDays app kan synchroniseren met Apple Health, Samsung Health, FitBit weegschaal, en Google Fit.

Grip op jouw fitnessdoel

De slimme weegschaal met lichaamsanalyse geeft je controle op jouw gezondheidsdoel. Na 1 stap op de weegschaal zie jij al jouw metingen overzichtelijk op het LED kleuren scherm en in je favoriete gezondheidsapp, zodat je precies jouw progressie en resultaten kan zien en bijhouden.

Deluxe slimme personenweegschaal van e.volve

 • Sneller halen van gezondheidsdoelen
 • 2 Extra modussen: Baby modus & Atleet modus
 • Toegang tot de Fitdays App
 • Automatische synchronisatie
 • Android en iOS
 • Nauwkeurige metingen
 • Duidelijk leesbaar LED kleurenscherm
 • 4 Anti-slip poten
 • Krachtige batterij

Accurate BIA-technologie

Op de slimme weegschaal zitten 4G sensoren die je lichaamssamenstelling analyseren door middel van de populaire en accurate methode ‘Bioelectrical Impendence Analyse’ (BIA). De weegschaal geeft onder andere de spier- en botmassa, het lichaamsvet en het vochtpercentage weer en helpt jou met gezond afvallen!

Meerdere gebruikers

Bij onze deluxe weegschaal zitten er 2 extra modussen bij: de baby modus en de atleet modus. Deze multifunctionele weegschaal dient ook als een baby weegschaal. Koppel heel simpel meerdere app-gebruikers aan de weegschaal. Je kan de weegschaal gebruiken met het hele huishouden en maar liefst 24 gebruikers toevoegen. De weegschaal helpt iedereen om zijn fitness doelen te bereiken!

Specificaties

 • Verpakkingsinhoud: 1x e.volce deluxe slimme weegschaal, 1x handleiding, 4x batterijen, 1x verpakking
 • Merk: e.volve
 • Afmetingen: 30 cm x 30 cm
 • Kleur: Zwart
 • Gewicht: 1,5 kg
 • Draaggewicht: 180 kg
 • Batterij: AAA

E.volve

Het helpt je namelijk jouw fitnessdoel te behalen! Een fanatieke sporter of juist iemand die zijn gewicht onder controle wilt houden? Het maakt niet uit. Met de gear van E.Volve weet je zeker dat je nauwkeurig te werk gaat. Evolueer tot het beste versie van jezelf en krijg grip op jou gewicht.

Cadeautip

De E.Volve – Digitale Slimme Personenweegschaal is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want met de E.Volve – Digitale Slimme Personenweegschaal kan het niet fout gaan. Dit geavanceerde weegschaal heeft alles wat iemand nodig heeft. Laat je vrienden of familie niet wachten tot aan het nieuwe jaar om hun doelen te bereiken. Dus aan wie gaan jij deze Digitale Slimme Weegschaal cadeau doen? #cadeautip

Evolueer met de beste gear, naar jou fitnessdoel !

Geef een reactie