Happy Goods – Lockpick Set

Krijg jij het slot van jouw voordeur open zonder sleutel? Lockpicking is een geweldig mooie uitdaging om sloten open te krijgen zonder sleutel. Net als in de film! Met deze uitgebreide 32-delige lockpick set van Happy Goods heb je uren plezier én oefenmateriaal.

Happy Goods – Lockpick set

Daar sta je dan. Het slot móét open. Je focust en kijkt naar jouw lockpickset. Wat is voor dit moment het juiste stuk gereedschap? Je probeert de eerste, maar helaas. Je bent vastberaden en pakt het volgende stuk gereedschap. Het vergt wat concentratie, maar PATS! Hij is open! Wat een goed gevoel!

Lockpick set van Happy Goods

 • 3 doorzichtige oefensloten
 • Bonus level: 3x slot sleeves
 • 17 verschillende lockpick tools
 • Premium materiaal (belangrijk bij lockpicking!)
 • Luxe opberghoes met ritssluiting
 • Geschikt voor gevorderden en beginners
 • Mooie verpakking

Voor beginners én gevorderden

Deze 2021-set is geschikt voor starters en gevorderden. Extra handig zijn de 3 doorzichtige sloten. Met een doorzichtig slot kan je namelijk goed zien wat je doet. Hierdoor leer je sneller en wordt je steeds beter!

Uitgebreide lockpick set

In deze nieuwste uitgebreide lock picking set van Happy Goods zit alles wat je nodig hebt. Verschillende oefensloten (doorzichtig), wrenches en picks. Met deze uitgebreide set heb je urenlang plezier in het oefenen om steeds sneller en vaardiger sloten open te krijgen. Daarnaast zit alles in een luxe opberghoes met ritssluiting, zodat je hem overal mee naartoe kan nemen.

Dit zegt ons testteam

Ons internationale testteam is razend enthousiast over deze Lockpick set van Happy Goods en dat snappen we. We hebben gebruik gemaakt van premium materialen, zodat de set jaren mee kan. Daarnaast krijg je er een luxe opberghoes met ritssluiting bij cadeau!

Inhoud verpakking:

 • 12 x lockpick gereedschap tools
 • 5 x wrenches
 • 3 x oefenslot
 • 3 x slot sleeves
 • 6 x sleutels
 • 1 x luxe opberghoes met ritssluiting
 • 1 x handleiding
 • 1 x verpakking

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

De Happy Goods – Lockpick set is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen?

Open jij de deur naar nieuwe mogelijkheden? Bestel nu jouw lockpick set van Happy Goods.

Geef een reactie