Happy Goods – 56 vakjes

1 Diamond painting opbergdoos voor maar liefst 56 verschillende kleuren steentjes! Happy Painter heeft de bestseller met 28 vakjes nu ook voor jullie ontworpen met 56 vakjes. Deze nieuwe diamond painting opbergdoos met 56 vakjes van Happy Painter biedt eindelijk de oplossing om je steentjes van Diamond Paintings met meer dan 28 kleuren op te bergen in 1 doosje.

Perfect Voor Diamond Paintings

Ken je dat? Een painting met meer kleurtjes dan er in 1 diamond painting opbergdoos passen? Onhandig he? Heel veel Diamond Paintings hebben méér dan 28 kleuren, maar bijna alle diamond painting accesoires doosjes kunnen maar 28 kleuren opslaan. Wij hebben de oplossing voor je. Uniek aan onze diamond painting accesoires doosjes 56 vakjes van Happy Painter is dat al jouw steentjes van 1 project eindelijk in 1 doosje passen!

De Diamond Painting Accesoires doosjes met 56 vakjes van Happy Painter

  • Perfect voor Diamond Paintings tot 56 kleuren
  • Voor Diamond Painting volwassenen
  • Hoogwaardig PP materiaal
  • Vakjes openen en sluiten goed (getest door ons testteam)
  • Nooit meer steentjes kwijt
  • Organiseer je steentjes

Nooit meer steentjes kwijtraken

Ben jij het ook zo zat om telkens steentjes kwijt te raken? Organiseer ze met de diamond painting accesoires doosjes Met 56 vakjes van Happy Painter. Nooit meer onhandig steentjes pakken uit kleine zakjes waardoor ze eruit vallen en kwijtraken. Maar handig en georganiseerd de juiste kleuren kiezen en gebruiken. De perfecte aanvulling op je diamond painting volwassenen pakket.

De Happy Painter – 56 vakjes

  • Opbergvakjes: 56 stuks
  • Afmetingen: 20,5 x 17 x 3 cm (lxbxh)
  • Materiaal: Hoogwaardig PP

Premium Kwaliteit

Deze Diamond Painting opbergdoos van Happy Painter is van goede kwaliteit en zorgt ervoor dat je nog meer kunt genieten van je Diamond Painting hobby door goed georganiseerde steentjes!

Klaar voor nog meer plezier met Diamond Painting? Bestel deze unieke sorteerdozen nu!

Geef een reactie