48 delig diamond painting set

De luxe toolset is een must-have voor elke Diamond Painter! Sorteer met gemak steentjes in de opbergdoos met 28 vakjes. De sticky pennen maken het je extra gemakkelijk doordat je meerdere steentjes tegelijk kunt neerleggen. Om de steentjes extra goed vast te plakken gebruik je de Diamond Painting Roller. Of je nu net begint of een die hard Happy Painter® bent, deze 48 delige luxe toolset is onbreekbaar tijdens het Diamond Painten.

28 vakjes diamond painting opbergdoos

Wil je geen énkel steentje meer verliezen? Sorteer al je steentjes nu met de 28 vakjes opbergdoos van Happy Painter®! Kies met gemak de juiste kleur en zorg voor overzicht tijdens het uitvoeren van jouw favoriete hobby. Je hebt maar liefst 28 vakjes, er is ruimte voor elke kleur!

Extra comfort en overzicht in 1 pakket

  • 28 vakjes diamond painting opbergdoos van Happy Painter®
  • 1x Diamond Painting Roller
  • 7x Sticky diamond painting pen
  • 4x Verschillende maten schudbakjes
  • 2x Pincet
  • 20x Stukjes wax
  • 1x Handige opbergdoos

Maak het jezelf gemakkelijk

Of je nu een grote of kleine Diamond Painting hebt, met veel of weinig kleuren, je hebt altijd de juiste tools in huis met de luxe Diamond Painting Toolset van Happy Painter®. Wat dacht je van een extra groot schudbakje zodat je steentjes in een keer goed liggen en backup wax? Verlies nooit meer een steentje en behoudt het overzicht met onze 28 vakjes sorteerdoos. Maak het jezelf gemakkelijk, dat is ons motto bij Happy Painter® :).

Diamond Painting Roller

Nooit meer wegspringende steentjes met onze Diamond Painting roller. Al na een paar keer rollen blijven de steentjes stevig aan het canvas plakken en krijg je een extra glad oppervlak. Het perfecte hulpmiddel voor alle Diamond Painting artiesten :).

7 Sticky pennen

Wil je gemakkelijk meerdere steentjes tegelijk neerleggen? Kies uit deze 3 verschillende sticky pennen. Wat dacht je van een sticky pen waar je maar liefst 10 verschillende steentjes tegelijk mee kunt neerleggen en een bijpassend schudbakje met meer ruimte voor je steentjes? Ideaal als je een groter vlak hebt van dezelfde kleur!

Happy Painter tips voor jouw favoriete ontspannende hobby!

  • Gebruik een Diamond Painting opbergdoos om al je steentjes te sorteren.
  • De toolset is te gebruiken voor Diamond Paintings van verschillende formaten.
  • Waarschuwing verstikkingsgevaar: Wegens kleine en scherpe onderdelen zijn Diamond Painting Toolsets niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar

Geniet morgen al van de extra comfort en overzicht met je nieuwe Diamond Painting Toolset van Happy Painter!

Geef een reactie