Studio ME – Selfiestick universeel

De beste foto’s en video maak je zelf. Of het nu gaat om een selfie op Instagram, een groepsfoto, of een filmpje voor je (reis-) vlog. Hij is ontworpen om ook mee te kunnen filmen en klaar voor elke situatie, waar dan ook. De Studio ME – Selfiestick universeel verandert namelijk in een handomdraai in een stevige driepoot, hij is uitschuifbaar en heeft een compacte afstandsbediening. Nooit meer wazige en scheve foto’s, of bomen die uit je hoofd groeien! Je hebt je foto’s en video voortaan zelf in de hand.


Dit is zonder twijfel de meest veelzijdige van alle selfiesticks, universeel ontworpen voor bijna elke smartphone en onmisbaar voor de perfecte foto of video. Thuis, onderweg of op vakantie met.

Robuust statief met zelfontspanner

Stel, je gaat met vrienden van een kabelbaan. Als je klaar staat in je harnas met je helm op, wil je iedereen op de foto, mét de bergtoppen mooi op de achtergrond. Dan is een statief wel zo fijn. Klap de pootjes uit en pak de afneembare Bluetooth bedieningsknop als draadloze zelfontspanner tussen je vingers. Jouw Studio ME – Selfiestick universeel wordt in een handomdraai een statief voor je telefoon met een vrijwel onzichtbare afstandsbediening!

Met de Studio ME – Selfiestick universeel kom je veel beter uit op elke foto (lees verder voor onze Instapost selfie-tips). Gebruik hem als statief voor groepsfoto’s zodat iedereen er op past, of om de achtergrond perfect te krijgen voor elke belangrijke foto of video.

Kenmerken Studio ME – Selfiestick universeel

 • Selfie Stick Tripod met draadloze bediening
 • Opgevouwen 20cm zo in je broekzak
 • Tripod in hoogte verstelbaar van 20 tot 100 cm
 • Robuust voor op reis
 • Makkelijk aan te sluiten (zie stappen)
 • Voor bijna elke smartphone
 • Handig voor je Gopro
 • GoPro statief

Zo in je broekzak

Opgevouwen meet de Studio ME® alles in één Selfie Stick slechts 20 centimeter door het compacte ontwerp. Hij past in elke handtas of rugzak en kan altijd mee, zelfs in je broekzak, dus je zit nooit meer zonder je beste selfiestick. Tip! Gebruik hem ook voor moeilijk te bereiken hoeken, bijvoorbeeld om een foto net boven het publiek uit te maken, bij een concert.

In drie stappen makkelijk aan te sluiten

1 Druk de ontspanknop op de afstandsbediening lang in, om een Bluetooth verbinding te maken met ‘xiong tu’
2 Plaats je telefoon in de selfie stick horizontaal of vertical.
3 Maak je Selfie uit de hand of op afstand met de tripod
Het bereik is meer dan genoeg, tot wel tien meter en je kunt de houder precies draaien zoals je wilt.

5 Ultieme Selfie tips voor je Insta-Story of Post

1 Ga met je gezicht naar het raam staan voor het beste licht
2 Fotografeer jezelf iets van boven en vanuit een hoek en je ziet er dan nog beter uit
3 Kies een egale of rustige achtergrond om alle aandacht op jou te vestigen
4 Denk niet te lang na over elke foto en je komt het meest natuurlijk over
5 Have fun. Probeer gewoon de gekste dingen uit, een paar extra foto’s kost je niks

Specificaties Studio ME – Selfiestick universeel

 • Transportlengte 20 cm
 • Uitschuifbaar tot 100 cm
 • Kantelhoek 225° / Beeldhoek 360°
 • Verstelbare houder van 43 tot 80 mm breed
 • Bluetooth afstandsbediening (bereik 10m)

Voor bijna elke Smartphone

 • De Studio ME® alles in één selfiesticks met remote is geschikt voor bijna alle Android, iOS, samsung, iphone telefoons en overige merken.
 • Selfie Stick iPhone (selfiestick iphone X/iPhone 8/8 Plus/iPhone 7/7 Plus)
 • Selfie Stick Samsung (selfiestick samsung Galaxy S9/S9 Plus/S8/S8 Plus/Note8)
 • Selfiestick universeel bluetooth voor Huawei Smart Phones, Xiaomi,Asus. selfie stick tripop

Cadeautip

De Studio ME – Selfiestick universeel is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want de Studio ME – Selfiestick universeel kan gebruikt worden voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van een vaderdag cadeau voor de fanatieke fotograven? of een moederdag cadeau voor onze content creators? Natuurlijk is die ook niet onder de kerstboom te missen. Aan wie gaan jij deze Selfiestick cadeau doen?

Studio ME

Van ringlampen, statieven, tripods tot aan selfiesticks. Studio ME heeft het allemaal. Laat je verbazen door het hoge kwaliteit tegen marktconforme prijzen. Goede content creëren, dat begint met de juiste accessoires voor jou camera of telefoon. Content maken was nooit zo gemakkelijk! Bekijk ook onze andere Studio Me producten.

Bestel nu jouw Studio ME – Selfiestick universeel de perfecte wintersport assecoires, en maak vanaf morgen de beste Selfies!

Geef een reactie