Wil jij ook met kerst nog buiten kunnen zitten met familie of vrienden? Het kiezen van de juiste verlichting kan wonderen doen voor het creëren van de mooiste intieme, knusse of romantische sfeer. Door de gezellige verlichting kun je op lange zwoele zomeravonden tot laat in de avond gezellig samen zijn in je tuin en nog heerlijk tot laat buiten zitten. Haal het meeste uit je tuin met de volautomatische lichtslinger van Happy Goods!

Happy Goods – 50 Solar LED

Met de tuinverlichting op zonne-energie van Happy Goods haal je deze gezelligheid naar jouw tuin toe zonder dat je er omkijken naar hebt. Met deze lichtsnoer kan de hele avond lang (6 tot 8 uur) op milieuvriendelijke zonne-energie in jouw tuin het knuste sfeertje creëren.

Specificaties:

  • Milieubewust op zonne-energie
  • 1 x Lichtsnoer van vijf meter (zeven meter incl. voeding naar zonnecollector)
  • 50 LED lampjes slinger
  • Makkelijk overal te installeren zonder netstroom
  • Gaat automatisch aan in het donker
  • Geeft 6 tot 8 uur licht na een dag opladen
  • Twee verschillende lichtstanden
  • Waterbestendig
  • Inclusief AA-batterij 800mAh 1.2V

Sfeervolle zwoele zomeravonden

Op lange zwoele zomeravonden is jouw tuin natuurlijk de fijnste plek om te zijn. Met de lampjes slinger van Happy Goods ziet jouw tuin er in een handomdraai vele malen gezelliger uit en kun je zelfs na zonsondergang heerlijk buiten zitten met familie en vrienden. Met deze lichtsnoer kun je dus eindelijk ook ’s avonds laat genieten van jouw tuin!

Milieubewust op zonnekracht

Naast gezellig zijn de lampjes van Happy Goods ook nog eens milieuvriendelijk. Zet de bijgeleverde zonnecollector simpelweg zo neer dat hij overdag in de zon staat en je maakt zelfs ’s nachts gebruik van schone zonnekracht zonder netstroom of lange snoeren nodig te hebben. Omdat de lampjes slinger volledig watervast is kun je hem ook op minder zonnige dagen gerust buiten laten hangen en ’s avonds genieten van de sfeervolle verlichting!

Volautomatisch en met meerdere standen

Door de ingebouwde lichtsensoren gaat de tuinverlichting op zonne-energie automatisch zelf aan zodra het donker wordt. Om de sfeer van jouw tuin precies aan jouw wensen aan te kunnen passen heeft de lichtsnoer twee verschillende verlichtingstanden om de sfeer precies aan te passen aan jouw smaak of jouw type tuin. Door de ingebouwde intelligente geheugenmodule zal het lichtsnoer bovendien onthouden welke lichtstand jij gekozen hebt en de volgende avond weer voor hetzelfde type verlichting kiezen. Alle werk wordt dus gedaan door de lampjes zelf!

Flexibel en gemakkelijk

Rondom een tafel, in de heg, in de kersenboom: je kunt het zo gek niet bedenken of lichtsnoer kan er met het grootste gemak gedrapeerd worden. Door de vrij te plaatsen en makkelijk te monteren zonnecollector en het ruime snoer vermijd je gedoe met onhandig geplaatste stopcontacten of lelijke lange verlengsnoeren. Zolang er maar zon is kun je de lampjes precies neerzetten waar jij ze wil zien schitteren!

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

De Happy Goods – 50 Solar LED is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want de Happy Goods – 50 Solar LED kan gebruikt worden voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van balkonverlichting? Verlichting voor in de tuin? Of op een terrasje? Natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen?


Met de tuinverlichting op zonne-energie van Happy Goods haal jij met het grootste gemak de gezelligste sfeer naar jouw tuin toe!

Geef een reactie