Happy Goods – horloge reparatie set

Bespaar honderden euro’s en herstel zelf jouw horloge! Met de 154-delige horloge reparatie set van Happy Goods kan je nu ook zelf jouw horloge verstellen, repareren en de batterij vervangen. Deze set bevat al het horloge gereedschap dat je nodig hebt in een handige design opbergtas.

Must have Happy Goods horloge gereedschap:

 • Bespaar veel geld
 • Eenvoudig en Snel Horloge openen en repareren
 • Eenvoudig en Snel Horlogeband verstellen
 • Voor 99% van de analoge horloges
 • Elite kwaliteit
 • Compact en draagbaar
 • Inclusief mooie design draagtas

Alles-in-1 set

Met de Happy Goods – Horloge Reparatie set heb je alles in huis om de belangrijkste reparaties aan jouw horloge te kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan horloge batterijen vervangen, horlogebandje vervangen of verstellen etc. Gemakkelijk je horloge repareren dus!

Open simpel het horloge

Met de verstelbare horlogekastopener schroef je eenvoudig en snel je horlogekast openen. Wist je dat onze horlogekastopener wijder kan dan de meeste openers? We leveren daarnaast al het materiaal (met o.a. 18 verschillende kopjes) om jouw horloge open te maken.

Verstel of verwissel horlogeband

niks vervelender dan een te losse of te strak horlogbandje. Verstel dit eenvoudig met precies het juiste gereedschap dat we leveren in deze alles-in-1 horloge gereedschap set.

Inhoud horloge reparatie set

 • 3 x pin pushers in verschillende groottes (0.8, 0.9 en 1.0 mm)
 • Pincet
 • Verstelbare kastopener
 • Hamer
 • Spring bar verwijderaar
 • 5-in-1 Schroevendraaier
 • Horlogekast opener
 • Horlogebandhouder
 • Horlogekast houder
 • 108x Horlogeband pin (18 verschillende groottes) + opbergdoos
 • 3x Reserve pin verwijderaars
 • 2x Reserve spring bar punten
 • 18x Kopjes voor de verstelbare kastopener + opbergdoos
 • 5x Kopjes schroevendraaier
 • Reinigingsdoekje
 • Handleiding
 • Draagbare hoes
 • Cadeauverpakking

Dit alles zit in een compacte draagtas, van elite kwaliteit. Hierdoor neem je alles makkelijk mee en raak je niks kwijt!

Productspecificaties

 • Verpakkingsinhoud: 3x pin pushers in verschillende groottes (0.8, 0.9 en 1.0 mm), 1x Pincet, 1x Verstelbare kastopener, 1x Hamer, 1x Spring bar verwijderaar, 1x 5-in-1 schroevendraaier, 1x Horloge kast opener, 1x Horlogebandhouder, 1x Horlogekast houder, 108x Horlogeband pin (18 verschillende groottes) + opbergdoos, 3x Reserve Pin verwijderaars, 2x reserve spring bar punten, 18x Kopjes voor de verstelbare kastopener + 1x opbergdoos, 5x horloge schroevendraaierset punt, 1x Reinigingsdoekje, 1x Draagbare hoes, 1x Handleiding, 1x Cadeauverpakking
 • Merk:Happy Goods
 • Materiaal: Roestvrij Staal
 • Kleur: Bruin
 • Afmetingen dicht: Lengte = 21 cm , Breedte = 10 cm, Hoogte = 5 cm
 • Afmetingen open: Lengte = 21 cm , Breedte = 20 cm, Hoogte = 5 cm
 • Geschikt voor: 99% van de Analoge Horloges, horlogegereedschap
 • Geschikt voor: horloge openen

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

De Happy Goods – Horloge Reparatie set is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want de Happy Goods – Horloge Reparatie set is al verpakt in een compacte, mooi verpakte draagtas. Natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen?

Bespaar honderden euro’s en repareer zelf jouw horloge met deze alles-in-1 horloge reparatie set, de gemakkelijkste Horloge gereeschap voor uw horloges ! Een perfect verjaadag cadeau!Geef een reactie