Studio ME – Statief 170cm

Een moment gaat snel voorbij, maar een foto/video blijft voor altijd bij je. Met de Studio ME – Statief 170cm maak je de perfecte foto’s en video’s tijdens bijzondere momenten. Hij is extra stevig, makkelijk mee te nemen en geschikt voor zowel telefoons als voor (spiegelreflex) camera’s en GoPro’s.

Studio ME – Statief 170cm

 • Selfie stick én statief in 1
 • Sterk en stabiel
 • Makkelijk mee te nemen
 • Lichtgewicht
 • Bluetooth bediening
 • Verstelbaar in hoogte en hoek
 • Universeel and multifunctioneel
 • Telefoon, camera en Go Pro

Alles-in-1 Statief

Deze Studio ME – Statief 170cm is precies wat je zoekt als je veel verschillende mogelijkheden wil, maar niet allerlei verschillende statieven. Dit statief is namelijk perfect voor telefoons, (spiegelreflex) camera’s, compact cameras en action cams zoals GoPros. Je maakt er ook in een handomdraai een selfiestick van! Dat maakt dit statief uitermate geschikt voor: fotos, videos, selfies, vloggen, social media, influencers/content creators, landscape, portrait mode, video calls etc.

Stabiel & stevig

Jouw telefoon, camera of action cam is een waardevol bezit. Daarom hebben we bij deze Statief (of noem het een telefoonhouder, tablet houder, selfie stick want dat is deze statief allemaal) extra gelet op de stevigheid. Denk bijvoorbeeld aan sterk materiaal (ABS plastic en roestvrij staal), antislipvoetjes, robuuste maar flexibele rotatie platen en een basisvergrendelknop. Draagt tot wel 3 kg.

Neem hem overal mee naartoe

Citytrip? Wintersport? Avonturen in het bos? Neem deze statief overal mee naartoe. Juist op die momenten maak je onvergetelijke foto’s en video’s. Daarom is deze statief compact, inklapbaar en lichtgewicht. Zo neem je hem altijd makkelijk mee. En vergeet ook niet de selfiestick functie!

Verstelbaar voor jouw perfecte foto of video

Stel hem precies in voor jouw perfecte foto of video. De hoogte is instelbaar van 52 cm tot 171 cm hoogte en de stevige rotatieplaat kantelt maar liefst 180 graden. Daarnaast is er ook nog een bluetooth device waardoor je op afstand jouw camera of telefoon aan kan zetten. Ideaal voor het perfecte plaatje!

Specificaties

 • Inhoud verpakking: 1x Statief, 1x Smartphone Houder, 1x Action Cam Adapter 1x Bluetooth Afstandsbediening
 • Merk: Studio ME
 • Materiaal: Kunststof + RVS
 • Kleur: Zwart
 • Gewicht: 460 gram
 • Afmetingen ingeschoven: 7 x 8 x 52 cm
 • Afmetingen uitgeschoven: 7 x 8 x 171 cm
 • Afmetingen Telefoonhouder: 58 tot 80 mm
 • Maximaal belastbaar gewicht: 3 kg
 • Verstelbaar
 • Draaibaar
 • Geschikt voor alle smartphones tussen de 58 en 80 mm en camera’s
 • Verstelmechanisme: Klemvergrendeling
 • Inclusief snelkoppelingsplaat
 • Inclusief handgreep

Cadeautip


De Studio ME – multicolor ringlamp is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want de Studio ME – multicolor ringlamp kan gebruikt worden voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van een vaderdag cadeau voor de fanatieke fotograven? of een moederdag cadeau voor onze content creators? Natuurlijk is die ook niet onder de kerstboom te missen. Aan wie gaan jij deze Ringlamp cadeau doen?

Studio ME

Van ringlampen, statieven, tripods tot aan selfiesticks. Studio ME heeft het allemaal. Laat je verbazen door het hoge kwaliteit tegen marktconforme prijzen. Goede content creëren, dat begint met de juiste accessoires voor jou camera of telefoon. Content maken was nooit zo gemakkelijk! Bekijk ook onze andere Studio Me producten.

Een moment gaat snel voorbij, maar een foto/video blijft voor altijd bij je. Bestel vandaag jouw statief en schiet de perfecte plaatjes op bijzondere momenten.

koop het hier

Geef een reactie