Sleutelkluis XL

Een sleutel bewaren onder een bloempot of deurmat is niet veilig en enorm inbraakgevoelig. Om nog maar niet te spreken over dat de verzekering niet dekt als de sleutels in verkeerde handen vallen. Met het sleutelkuisje met code bewaar je jouw sleutels veiliger en alleen toegankelijk voor degenen met de code. De sleutelkluis is geschikt voor binnen én buiten!

Sleutelkluis XL voor buiten van Happy Goods

 • Onopvallend en Toegankelijker
 • 4-cijferige code (10.000 mogelijkheden)
 • Past een sleutelbos in
 • Weerbestendig
 • Binnen én buiten te gebruiken
 • Eenvoudig installeren
 • Extra sterke staal legering van zink

Sleutels veilig en toegankelijk bewaren

Een sleutel bewaren onder een bloempot of deurmat is niet veilig en enorm inbraakgevoelig. Om nog maar niet te spreken over dat de verzekering niet dekt als de sleutels in verkeerde handen vallen. Met het sleutelkuisje met code bewaar je jouw sleutels veiliger en alleen toegankelijk voor degenen met de code.

Beveiliging met code

Het belangrijkste is natuurlijk dat jouw sleutels goed beveiligd zijn. Ons sleutelkluisje met code voor buiten is dat zeker. De sleutelkast werkt met een 4-cijferige code. Dit betekent dat er maar liefst 10.000 combinaties mogelijk zijn en de code wordt dus niet zomaar gekraakt!

Geschikt voor binnen & buiten

De sleutelkluis is weerbestendig (waterproof en anti-roest) en kan dus zowel binnen als buiten gebruikt worden. Jouw sleutels zijn veilig! Gebruik de sleutelkast bijvoorbeeld voor een vakantiehuisje, kantoor, schuur, fietsenstalling, verhuur van ruimten etc.

Simpel & snel installeren

De sleutelkluis XL met code is gemakkelijk te installeren. En voor alle gemak leveren we ook de benodigde schroeven, ophang hulp en een handige handleiding mee!

Specificaties:

 • Verpakkingsinhoud: 1x Sleutelkluisje XL met code voor buiten, 1x Set Schroeven, 1x Ophang Hulp, 1x Handleiding, 1x Verpakking
 • Merk: Happy Goods
 • Materiaal: Gelegeerd zink en extra sterk staal
 • Kleur: Zwart + Grijs
 • Afmetingen: lengte x breedte x hoogte = 4 cm x 8,5 cm x 11,5 cm
 • Capaciteit: 5 sleutels
 • Slottype: 4-cijferige code (Sleutelkluis met code)
 • Mechanisch systeem: Ja
 • Waterbestendige sleutelkast: Ja
 • Roestvrij: Ja
 • Applicatie: Sleutelkluis voor buiten en binnen

Loop geen risico en bewaar jouw sleutels veilig in de Happy Goods – sleutelkluis!

Geef een reactie