Happy Goods – Vrijgezellenfeest

We weten allemaal dat het leven een feest is, maar dat we zelf de versiering moeten ophangen. Wil jij jouw verloofde vriendin een onvergetelijk vrijgezellenfeest bezorgen? Dan mag deze Vrijgezellenfeest Vrouwen Decoratie Set Goud van Happy Goods met de meest gekochte decoratie-items voor een vrijgezellenfeest niet ontbreken!

Superhandig alles-in-1-pakket

Bij een vrijgezellenfeest komt al zoveel kijken, dat we je met dit Vrijgezellenfeest Decoratie Goud van Happy Goods graag wat werk uit handen nemen. In deze set vind je namelijk alle populairste benodigdheden voor jouw ideale vrijgezellenfeest. Je hoeft dus niet meer zelf alle benodigdheden bij elkaar te speuren, dat hebben wij vast voor je gedaan.

Inhoud van het feestpakket

  • Bride to be’ ballonletters groot
  • Gouden lintgordijn voor de entree van de aankomende bruid
  • Sluier van mooie kwaliteit
  • Sjerp met de tekst ‘Bride to be’
  • Gouden ringetjes om bijvoorbeeld de tafel te versieren (veel)
  • Gouden confetti ballonnen 4x
  • Plaktattoo’s voor de hele ‘Bride Tribe’ of ‘Bride Squad’
  • Hartvormige ballonnen (goud) 2x
  • Gouden ringballon met de tekst ‘I DO’

Extra Leuk: Bride Squad Tattoo’s

Wat een vrijgezellenfeest extra leuk maakt zijn de plaktattoo’s voor de hele bride squad, die je natuurlijk in dit pakket kan vinden. Zo is het gelijk duidelijk dat jullie bij elkaar horen. Let’s party!

Premium kwaliteit

Bij Happy Goods gaan we voor kwaliteit. Het Vrijgezellenfeest Vrouwen Decoratie Set Goud van Happy Goods is dan ook met grote zorg samengesteld zodat jij en je vriendinnen optimaal kunnen genieten van jullie feestje! Heb je een vraag over onze producten? We helpen je graag, want voor ons is jouw feestje prioriteit

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

De Happy Goods – vrijgezellen feestpakket is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar met versiering voor het feestje zit je altijd goed. Natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Wie ga jij verassen?

Let’s get this party started en bestel deze set NU!

Geef een reactie