Studio ME – Statief 130 cm

Een moment gaat snel voorbij, maar een foto/video blijft voor altijd bij je. Met de Studio ME – Statief 130 cm maak je de perfecte foto’s en video’s tijdens bijzondere momenten. Hij is makkelijk mee te nemen en geschikt voor zowel telefoons als voor compactcamera’s en GoPros.

Neem hem overal mee naartoe

Citytrip? Wintersport? Avonturen in het bos? Neem deze tripod overal mee naartoe. Juist op die momenten maak je onvergetelijke foto’s en video’s. Daarom is deze Studio ME – Statief 130 cm compact, inklapbaar en lichtgewicht. Ook zit er een handig draagtas bij. Zo neem je hem altijd makkelijk mee.

Studio ME – Statief 130 cm

 • Makkelijk mee te nemen
 • Inclusief draagtas
 • Lichtgewicht
 • Bluetooth bediening
 • Verstelbaar in hoogte en hoek
 • Universeel and multifunctioneel
 • Telefoon, compact camera en GoPro

Extreem veelzijdige tripod

Deze Studio ME – Statief 130 cm is precies wat je zoekt als je veel verschillende mogelijkheden wil, maar niet allerlei verschillende tripods. Dit statief is namelijk perfect voor telefoons, compact cameras en action cams zoals GoPro (alle benodigdheden om te installeren meegeleverd, zie specificaties). Dat maakt dit statief uitermate geschikt voor: fotos, videos, selfies, vloggen, social media, influencers/content creators, landscape, portrait mode, video calls etc.

Unieke verstelbaarheid

Stel hem precies in voor jouw perfecte foto of video. De hoogte is in te stellen tussen de 40 en 107 cm. Door extreme verstelbaarheid (roteer elke kant op!) maak je jouw plaatjes altijd vanuit de perfecte hoek. Daarnaast is er ook nog een bluetooth device waardoor je op afstand jouw camera of telefoon aan kan zetten. Ideaal voor het perfecte plaatje!

Inclusief bluetooth afstandsbediening

Voor de beste beelden van een afstandje gebruik je de handige bluetooth afstandsbediening. Geschikt voor IOS en Android.

Cadeautip

De Studio ME – Statief 130 cm is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want de Studio ME – statief 130 cm kan gebruikt worden voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van een vaderdag cadeau voor de fanatieke fotograven? of een moederdag cadeau voor onze content creators? Natuurlijk is die ook niet onder de kerstboom te missen. Aan wie gaan jij deze Ringlamp cadeau doen?

Studio ME

Van ringlampen, statieven, tripods tot aan selfiesticks. Studio ME heeft het allemaal. Laat je verbazen door het hoge kwaliteit tegen marktconforme prijzen. Goede content creëren, dat begint met de juiste accessoires voor jou camera of telefoon. Content maken was nooit zo gemakkelijk! Bekijk ook onze andere Studio Me producten.

Specificaties:

 • Inhoud verpakking: 1x Statief, 1x Smartphone Houder, 1x Action Cam Adapter 1x Bluetooth Afstandsbediening, 1x Draagtas en 1x Verpakking
 • Merk: Studio ME
 • Materiaal: Kunststof + RVS
 • Kleur: Zwart
 • Afmetingen ingeschoven: 7 x 8 x 40,5 cm
 • Afmetingen uitgeschoven: 7 x 8 x 107 cm
 • Afmetingen Telefoonhouder: 58 tot 80 mm
 • Verstelbaar
 • Draaibaar
 • Geschikt voor alle smartphones tussen de 58 en 80 mm en camera’s
 • Verstelmechanisme: Klemvergrendeling
 • Inclusief snelkoppelingsplaat

Een moment gaat snel voorbij, maar een foto/video blijft voor altijd bij je. Bestel vandaag jouw Studio ME – Statief 130 cm en schiet de perfecte plaatjes op bijzondere momenten.

koop het hier

Geef een reactie