Happy Goods – Rosegouden feestpakket 79 delig

Ben je ook wel eens een verjaardagsfeest binnen gelopen waar aan alles was gedacht? Lekkere hapjes, een drankje en de versiering klopte helemaal bij de jarige job. Dit gevoel kun jij nu ook aan je vrienden en familie geven door middel van onze Happy Goods – RoséGouden Versiering Verjaardag Set!

Kwaliteit

Wij van Happy Goods selecteren alleen de beste kwaliteit. Een verjaardag is maar 1x in het jaar en dat is ons uitgangspunt. Niets vervelender dan er op de dag zelf achter te komen dat een set niet compleet is of dat er versiering niet klopt.

Helium

De Happy Goods – RoséGouden Verjaardag Decoratie set is ook gemaakt om te gebruiken met helium. Belangrijk is hierbij om hoge kwaliteit/zuiver helium te gebruiken. Op deze manier kun je er vanuit gaan dat de ballonnen zo’n 13-16 uur in de lucht zullen blijven, je kunt dus tot de kleine uurtjes door!

Feesttip 1

Door na het opblazen de Confettiballonnen tegen een tapijt of wol te wrijven komt er statische elektriciteit en zal de confetti goed aan de zijkant van de ballon blijven plakken. Hierdoor zien de confettiballonnen er uit zoals op het plaatje.

Feesttip 2

De HAPPY BIRTHDAY letters zijn op te hangen door middel van het meegeleverde touwtje. Dit bespaard een hoop gerotzooi met plakband, wel zo makkelijk.

Inhoud Happy Goods – RoséGouden Verjaardagsset

  • 1x HappyBirthday ballon
  • 2x gordijn
  • 2x hart ballonnen
  • 2x ster ballonnen
  • 2x ronde ballonnen
  • 12x confetti ballonnen
  • 40x roze ballonnen
  • 2x stevige rietjes voor folieballonnen
  • 1x lijm
  • 1x lint

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

De Happy Goods – 38 delige vrijgezellen feestpakket is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar met versiering voor het feestje zit je altijd goed. Natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Wie ga jij verassen?

Wij van Happy Goods wensen je een heel mooie verjaardag toe!

Geef een reactie