NOI – luxe dubbelzijdige slijpsteen

Niks vervelender dan snijden met botte messen. Met deze professionele messenslijper maak je thuis jouw messen weer goed scherp en kan jij weer plezierig koken. De 2 wetstenen hebben verschillende korrels, waardoor je hele botte messen weer vlijmscherp kunt maken zoals op de dag van aankoop.

Slijpsteen van NOI

Een tomaat snijden met een bot mes… dat is de hel van iedere kok. Een wetsteen is een messenslijper die jouw messen op een bewezen manier weer slijpt en scherp maakt. Niet voor niks dat deze methode de voorkeur heeft van veel professionele koks.

Voordelen Wetsteen van NOI Amsterdam

 • Nooit meer botte messen
 • Nederlands ebook, volledige uitleg
 • De keuze van professionele koks
 • Vanuit je huis
 • Messenslijper
 • Alles in 1 set
 • Premium materiaal
 • Vlijmscherpe messen
 • Inclusief design silicoon houder
 • Tevredenheidsgarantie

All round geschikt

De NOI Amsterdam slijpsteen is zeer geschikt om scherpere keukenmessen te krijgen, maar is ook voor allerlei andere messen en scharen bruikbaar. Gebruik het voor het slijpen van onder andere zakmessen, vleesmessen, jachtmessen, tuinscharen, scheermesjes.

Perfecte korrel

Deze wetstenen hebben beide heeft 2 verschillende korrels. De ene steen heeft 8000 – 3000 en de andere een 800 – 240 korrel. Per korrel verschilt het hoe grof of fijn het mes geslepen wordt. Met deze combinatie van korrels zit je dus sowieso goed! De volledige uitleg krijgt u in het meegeleverde ebook.

De beste materialen

Deze wetsteen is een product van zeer hoge kwaliteit. De dubbelzijdige slijpsteen is gemaakt van hoogwaardig corundum. Ons team onderwerpt elke wetsteen aan een uitgebreide functionele test en wordt zorgvuldig gecontroleerd

Specificaties wetsteen set

 • Inhoud: 1x wetsteen 8000 – 3000, 1x wetsteen 800 – 240, 2x siliconen antislip houder, 1x verpakking, 1x gebruiksaanwijzing
 • eBook: complete uitleg in het nederlands
 • Materiaal: Corundum
 • Afmetingen: 18x6x3 cm (wetsteen)
 • Gewicht: +- 1.2 kg
 • Garantie: 6 maanden

Cadeautip

De NOI – Amsterdam slijpsteen is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen? #cadeautip

Eindelijk weer plezierig en efficiënt koken met scherpe messen door de wetsteen set van NOI Amsterdam.

Geef een reactie