Studio ME – Octopus Tripod

Een moment gaat snel voorbij, maar een foto/video blijft voor altijd bij je. Met de Studio ME – Octopus Tripod maak je de perfecte foto’s en video’s tijdens bijzondere momenten. Met de handige ultraflexibele pootjes maak je hem overal aan vast zodat jij de perfecte hoek hebt voor jouw foto of video! Ook geschikt voor zowel telefoons, camera’s en GoPros.

Meer over deze Octopus Tripod

 • Ultra flexibel en stevig
 • Verstelbaar
 • Op afstand bedienbaar (bluetooth)
 •  Multifunctioneel
 •  Binnen en buiten
 • Perfect voor TikTok en Instagram
 • Foto en video
 • Compact en draagbaar
 • Geschikt voor smartphone, camera en actie-camera

Alles-in-1 Tripod


Deze Octopus Tripod is perfect voor een telefoon, camera, compact camera en action cam zoals GoPro. Dat maakt dit statief uitermate geschikt voor: fotos, videos, selfies, livestreams, make-up tutorials, vloggen, social media, influencers/content creators, landscape, portrait mode, video calls etc.

Ultra flexibele pootjes


Met de unieke ultra flexibele non-slip pootjes van dit statief bevestig je hem overal waar je maar wil. Bijvoorbeeld op je autodashboard, aan het stuur van je fiets of aan een tak van een boom. Er zijn oneindige mogelijkheden, zodat jij jouw perfecte video/foto kan maken met deze Tripod.

Neem hem overal mee naartoe


Citytrip? Wintersport? Avonturen in het bos? Juist op die momenten maak je onvergetelijke foto’s en video’s. Daarom is deze Octopus Tripod compact, inklapbaar en lichtgewicht. Zo neem je hem altijd makkelijk mee. En vergeet ook niet handige ultra flexibele pootjes waardoor je hem altijd op de perfecte plek kan installeren.

Cadeautip


De Octopus Tripod is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want de Studio ME – Octopus Tripod kan gebruikt worden voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van een vaderdag cadeau voor de fanatieke fotograven? of een moederdag cadeau voor onze content creators? Natuurlijk is die ook niet onder de kerstboom te missen. Aan wie gaan jij deze Tripod cadeau doen?

Specificaties

 • Verpakkingsinhoud: 1x Octopus Tripod, 1x Smartphone houder, 1x Action cam houder, 1x Bluetooth afstandsbediening, 1x Handleiding afstandsbediening, 1x Verpakking
 • Merk: Studio ME
 • Materiaal: Kunststof & Staal
 • Kleur: Zwart
 • Gewicht: 235 gram
 • Afmetingen: 245 x 35 x 35 mm
 • Minimale werkhoogte: 10 cm
 • Maximale werkhoogte: 25 cm
 • Draagvermogen: tot 5kg
 • Geschikt voor smartphones tussen de 56 mm en 91 mm
 • Geschikt voor camera’s tot 5kg
 • Batterij: 3V (Bluetooth afstandsbediening)

Studio ME

Van ringlampen, statieven, tripods tot aan selfiesticks. Studio ME heeft het allemaal. Laat je verbazen door het hoge kwaliteit tegen marktconforme prijzen. Goede content creëren, dat begint met de juiste accessoires voor jou camera of telefoon. Content maken was nooit zo gemakkelijk! Bekijk ook onze andere Studio Me producten.

Een moment gaat snel voorbij, maar een foto/video blijft voor altijd bij je. Bestel vandaag jouw Octopus Tripod en schiet de perfecte plaatjes op bijzondere momenten.

koop het hier

Geef een reactie