Happy Goods – 9 Delige kaarsenset

Maak het gezellig in huis op een veilige manier met de sfeervolle LED kaarsen van Happy Goods. Deze led kaarsen met bewegende vlam hebben alle voordelen van echte kaarsen, maar niet de nadelen zoals brandgevaar of druipende wax. Deze knusse LED kaarsen set is nagenoeg identiek aan echte kaarsen (bijvoorbeeld door het gebruik van echte wax) en wordt geleverd met 2 afstandsbedieningen en een timer.

Must have Happy Goods – LED kaarsen

 • Sfeervol zonder vuur
 • Brandveilig
 • Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of huisdieren
 • Realistische vlamsimulatie
 • Timer automatische aan/uit-functie
 • 2 afstandsbedieningen
 • Bespaar geld
 • Gezellige decoratie

Sfeervol zonder vuur

Deze LED kaarsen met flikkerende vlam zorgen voor een knusse sfeer in huis. We hebben ervoor gezorgd dat deze kaarsen op batterijen nauwelijks van echte kaarsen te onderscheiden zijn. Zo is er bijvoorbeeld het flikkerende vlam effect en gebruiken we voor de buitenkant van de kaars echte wax! Dit maakt de kaarsenset de ideaal voor elke situatie.

Dit maakt LED kaarsen ideaal

Nep kaarsen op batterijen zijn ideaal omdat ze álle voordelen hebben van echte kaarsen, maar niet de nadelen. Ze zien er gezellig uit, nauwelijks van echt te onderscheiden en ze hebben een flikkerend vlammetje. Maar je hebt niet de ongemakken van het brandrisico, de ongezonde rook die vrijkomt of druipend kaarsvet. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of huisdieren.

Bespaar geld

In tegenstelling tot echte kaarsen zijn deze Led kaarsen met flikkerende vlam niet gemaakt voor een paar uurtjes, maar gaan ze heel lang mee. 2 goede AA batterijen geven maar liefst 300+ uur aan gezellig LED kaars licht en de LED lampjes zijn goed voor 50.000 uur licht. En dat is dan weer vriendelijk voor je portemonnee. Schaf ze eenmalig aan en heb er jaren plezier van!

Kaarsen met afstandsbediening

De 9 led kaarsen met flikkerende vlam zijn aan en- uit te zetten met de 2 meegeleverde afstandsbedieningen. We leveren er 2 mee, omdat je de set van 9 ook in 2 kan splitsen en in aparte ruimtes kan gebruiken. Zet er bijvoorbeeld gezellig 5 in de woonkamer en 4 in de slaapkamer! Ook inclusief timer functie. Laat met de meegeleverde timer de LED kaarsen elke dag op hetzelfde tijdstip aan en uitgaan met vooraf ingestelde tijdsduur. Gezelligheid, zonder erbij na te hoeven denken!

Specificaties:

 • Verpakkingsinhoud: 1x LED kaars 5cm x 22cm, 1x LED kaars 5cm x 20cm, 1x LED kaars 5 cm x 18cm, 2x LED kaars 5 cm x 16cm, 2x LED kaarsen 5 cm x 14cm, 2x LED kaarsen 5cm x 13cm, 2x Afstandsbedienings inclusief batterijen
 • Merk: Happy Goods
 • Materiaal: Paraffin wax
 • Kleur: Ivoor
 • Afmetingen: 1x 5x22cm, 1x 5x20cm, 1x 5x18cm, 2x 5x16cm, 2x 5x14cm, 2x 5x13cm
 • Kaarsen op batterijen: AA-batterijen
 • Vlamsimulatietechnologie: Ja (Led kaarsen met flikkerende vlam)
 • LED kaarsen met afstandsbediening: 2 afstandsbedieningen inclusief batterijen
 • Timer automatische aan/uit-functie: Ja
 • Helderheidsregeling: Ja
 • Energiebesparende: Ja
 • Multifunctioneel en Universeel

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

De Happy Goods – 9 delige kaarsenset is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want de Happy Goods – 9 delige kaarsenset kan gebruikt worden voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van sfeer voor in de tuin? Of op een terrasje? Natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen?

Breng sfeer in huis zonder de nadelen van echte kaarsen!

Geef een reactie