keyrek

Sleutels die kwijt zijn of rommelen in de ‘sleutellade’ waar je eindeloos moet kijken of je de goede sleutel pakt. Heeft niemand zin in. Met het Happy Goods – Zwart Sleutelrekje hang je jouw sleutels netjes op en zie je snel welke je moet hebben. Het plankje boven de 6 haakjes is bovendien heel geschikt voor andere kleine dingen die je makkelijk meepakt zoals een bril of handschoenen! Je hangt het Happy Goods – Zwart Sleutelrekje eenvoudig op met de nano sticker, boren is niet nodig!

Happy Goods – Zwart Sleutelrekje

 • Sleutels overzichtelijk georganiseerd
 • Inclusief plankje
 • 6 haakjes
 • Eenvoudig installeren
 • Zonder boren
 • Set schroeven (ook geschikt voor boren)
 • Ook geschikt voor keuken/badkamer

Nooit meer je sleutels kwijt

Hang jouw sleutels netjes op het sleutelrekje en je raakt ze nooit meer kwijt. Of wat denk je van rommelen in de ‘sleutellade’ waar je eindeloos moet kijken of je de goede sleutel pakt? Ook verleden tijd ;-)! Met de 6 handige haakjes hang je jouw sleutels netjes op en zie je snel welke je moet hebben. Het plankje boven de 6 haakjes is bovendien heel geschikt voor andere kleine dingen die je makkelijk meepakt zoals een bril of handschoenen!

Robuust materiaal

Het Happy Goods – Zwart Sleutelrekje is ontworpen van duurzaam en sterk RVS-materiaal. Dit ziet er in het mat zwart niet alleen heel mooi uit, maar maakt het sleutelrek ook waterbestendig! Als jouw sleutels nat zijn geregend hoef je je geen zorgen te maken dat het sleutelrekje gaat roesten (zoals bij vergelijkbare sleutelrekjes soms wel het geval is).

Multifunctioneel

Het rekje is niet alleen te gebruiken als sleutel organizer, maar is ook heel handig in de keuken, badkamer of slaapkamer (zie foto’s).

Simpel te installeren

Hang het Happy Goods – Zwart Sleutelrekje eenvoudig op met een van deze 3 manieren: zonder boren met magneet, zonder boren met nano sticker, schroeven met boren. Kies wat voor jou het makkelijkste is! Wacht na installatie zonder boren 48 uur en de sleutelrek is klaar voor gebruik.

Specificaties

 • Verpakkingsinhoud: 1x sleutelrekje zwart, 1x nano sticker, 1x metalen magneet, 1x set schroeven, 1x handleiding, 1x verpakking
 • Merk: Happy Goods – Zwart Sleutelrekje
 • Materiaal: RVS
 • Kleur: Mat zwart sleutelhouder
 • Afmetingen: lengte x breedte x hoogte = 24 cm x 4 cm x 6 cm
 • Capaciteit sleutelrek: 30 sleutels
 • Inclusief plankje: Ja
 • sleutelbord zonder boren: Ja
 • Waterbestendig: Ja
 • Roestvrij: Ja
 • Applicatie: sleutel organizer voor iedere ruimte

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

De Happy Goods – Zwart Sleutelrekje is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want de Happy Goods – Zwart Sleutelrekje kan gebruikt worden voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van een rekje om jou badartikelen op te hangen in de badkamer? Of een een rekje om je keukengerei op te bergen? Natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen?

Organiseer jouw sleutels overzichtelijk met het sleutelrekje!

Geef een reactie