Happy Goods – 38 delig – Vrijgezellenfeest 

We weten allemaal dat het leven een feest is, maar dat we zelf de versiering moeten ophangen. Wil jij jouw verloofde vriendin een onvergetelijk vrijgezellenfeest bezorgen met trendy decoratie en leuke selfie-items? Dan mag deze Vrijgezellenfeest Vrouwen Decoratie Set Roségoud van Happy Goods met de meest gekochte items voor een vrijgezellenfeest niet ontbreken!
Stop met tijd verspillen: alles in 1

Bij een vrijgezellenfeest komt al zoveel kijken, we nemen je met deze Vrijgezellenfeest Decoratie Rosegoud van Happy Goods® graag wat werk uit handen. In deze set vind je namelijk alle populairste benodigdheden voor de rosé gold decoratie van jouw ideale vrijgezellenfeest en superleuke selfie-items. Je hoeft dus niet meer zelf alle benodigdheden bij elkaar te speuren, dat hebben wij vast voor je gedaan!

Inhoud Vrijgezellenfeest Decoratie Rosegoud van Happy Goods

  • “Bride” ballonletters (81 cm)
  • Rose gouden lintgordijn voor de entree van de aankomende bruid (1x2m)
  • Fotoprops voor extra leuke foto’s 13x
  • Sjerp met de tekst ‘Bride to be’ (156×13,5cm)
  • Roségouden confetti ballonnen 8x
  • Rose ballonnen 8x (30cm)
  • Hartvormige ballonnen Rose goud 2x (46cm)

De leukste selfies

We hebben goed gekeken naar wat een vrijgezellenfeest nou net dat beetje extra geeft. Wat een vrijgezellenfeest extra leuk maakt zijn fotoprops, die je natuurlijk in dit pakket kan vinden. Superleuke items om mee op de foto te gaan. Zoals rode lippen, champagneflesjes en een tiara. Zie je de foto’s al voor je op Instagram? Let’s party!

Premium kwaliteit

Bij Happy Goods gaan we voor kwaliteit. Het Vrijgezellenfeest Vrouwen Decoratie Set Rosegoud van Happy Goods is dan ook met grote zorg samengesteld zodat jij en je vriendinnen optimaal kunnen genieten van jullie feestje! Heb je vragen over ons product? We helpen je graag verder, want jouw feestje is onze prioriteit.

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

De Happy Goods – 38 delige vrijgezellen feestpakket is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar met versiering voor het feestje zit je altijd goed. Natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Wie ga jij verassen?

Let’s get this party started en bestel deze set nu!

Geef een reactie