Studio ME – Universeel Tablet en telefoon statief

De Studio ME – Universeel Tablet en telefoon standaard wordt gegarandeerd jouw nieuwe beste vriend in huis. Gebruik hem voor videobellen, filmpjes opnemen, om je handen vrij te hebben tijdens het koken of sporten en nog veel meer. Het unieke aan deze smartphone statief is dat je hem tot wel 175 cm hoogte kan uitklappen én dat hij dan nog steeds heel stevig staat.

Niks vervelenders dan een lamme hand tijdens videobellen of tijdens het opnemen van een filmpje. Snappen we! Met deze Studio ME – Universeel Tablet en telefoon standaard is dat verleden tijd. Zet hem overal neer en je hebt lekker je handen vrij.

Voordelen Studio ME – Universeel Tablet en telefoon standaard

 • Handen vrij
 • Flexibel
 • Extra stevig
 • Extra lang: 75-175 cm
 • Mooi design
 • Geschikt voor 99% van alle smartphones
 • Geschikt voor tablets

Extra hoog uitschuifbaar

Deze statief voor je smartphone of tablet is extra groot, namelijk tot wel 175 cm. Nooit meer een stapel boeken onder jouw telefoonhouder, deze telefoon tripod zet je gewoon op de grond en is dan hoog genoeg voor wat je maar wil doen. Ideaal!

Superstabiel

Ieders horrorscenario is natuurlijk dat jouw telefoon kapot valt. Daar moeten wij eerlijk gezegd ook niet aan denken. Deze Studio Me® telefoon houder statief heeft daarom een driehoekconstructie en zal bij juist gebruik niet omvallen.

Dit zegt ons testteam

Ons internationale testteam is razend enthousiast over deze telefoonstandaard en dat snappen we. Je zet hem super simpel overal neer, stelt hem in naar jouw wensen en je hebt lekker je handen vrij. Ons testteam gebruikte de smartphone tripod onder andere voor: recepten tijdens het koken, tiktok filmpjes, film kijken, videobellen en om workouts op te zien. Waarvoor ga jij hem allemaal gebruiken?

Specificatie Studio Me tripod smartphone

 • Inhoud verpakking: 1x tripod, 1x verlenger, 1x flexibel stuk, 1x telefoonklem, 1x tablet klem
 • Materiaal: Aluminium
 • Minimale hoogte: 75 cm
 • Maximale hoogte: 175 cm
 • Type standaard: tripod
 • Type: statief smartphone, statief telefoon, tripod smartphone, telefoonstandaard, tablet houder, tablet standaard, tablet statief, telefoon houder

Cadeautip

De Studio ME – Universeel Tablet en telefoon standaard is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want de Studio ME – Universeel Tablet en telefoon standaard kan gebruikt worden voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van een vaderdag cadeau voor de vaders die dagelijks hun tablet of telefoon gebruiken? of een moederdag cadeau voor de moeders die dagelijks online recepten bekijken en er een lamme arm van krijgen? Natuurlijk is die ook niet onder de kerstboom te missen. Aan wie gaan jij deze statief cadeau doen?

Studio ME

Van ringlampen, statieven, tripods tot aan selfiesticks. Studio ME heeft het allemaal. Laat je verbazen door het hoge kwaliteit tegen marktconforme prijzen. Goede content creëren, dat begint met de juiste accessoires voor jou camera of telefoon. Content maken was nooit zo gemakkelijk! Bekijk ook onze andere Studio Me producten.


Maak lekker je handen vrij en bestel nu jouw Studio ME – Universeel Tablet en telefoon standaard

koop het hier

Geef een reactie