Studio ME – Gouden Ringlamp

Heb je jezelf ooit afgevraagd waarom foto’s en video op TikTok en Instagram er altijd zo perfect uitzien? Wij verklappen je het geheim: het juiste licht! Om zelf deze opvallende foto’s te maken heb je heus geen dure apparatuur of professionele hulp nodig: Studio ME – Gouden Ringlamp maak je met je eigen smartphone professionele, opvallende beelden voor de meeste likes en shares!

Laat jouw foto’s en video’s opvallen!

Met de Studio ME – Gouden Ringlamp maak je zelf foto’s of video’s die opvallen en schitteren tussen alle andere beelden op social media. Doordat je zelf de helderheid kan instellen belicht je elk detail op een volledig natuurlijk ogende manier. Ook in donkere situaties laat je elk detail naar keuze uit de foto springen, zoals je volledige gezicht of specifiek de schitterende glans in je ogen. Bovendien heb je naast de helderheid ook volledig zelf controle over de warmte van het licht om zo de perfecte sfeer te kunnen creëren.
Met de Studio ME tiktok lamp maak je zelf beelden die meteen de aandacht trekken voor jouw Insta-post of TikTok video.

Specificaties Studio ME – Gouden Ringlamp met statief:

  • 1x Grote statief, 1x Kleine statief (Desk tripod)
  • Drie verschillende kleuren licht (warm, koel wit en daglicht)
  • Tien verschillende dimstanden per kleur
  • Kleurtemperatuur: 3200K-6500K
  • Ringlamp diameter 25 cm
  • Stevig statief (verstelbaar tussen 40 en 127cm hoog)
  • Geschikt voor elke smartphone
  • Universele USB-kabel voor voeding
  • Bluetooth afstandsbediening (bereik: 10 meter)

Buiten of binnen: overal het beste licht!

Of je hem nou gebruikt voor een iets close en persoonlijks als een make-up tutorial, een livestream, vlog of gewoon voor een selfie, de ringlamp heeft altijd de goede stand en draaihoek voor jou. De Studio ME – Gouden Ringlamp kan bovendien precies op de juiste hoogte ingesteld worden. Of hij nou thuis op de keukentafel staat (min. 40 cm) of buiten op straat (max. 127 cm): overal kun jij de perfecte lichtinval creëren om precies met je foto of video te matchen. Nu ook met extra kleine statief voor op tafel!

Perfecte beelden zonder gedoe

De Studio ME – Gouden Ringlamp is voorzien van een simpel te gebruiken Bluetooth afstandsbediening. Hierdoor kun je zelf vlot en soepel video’s of foto’s maken zonder gedoe met irritante zelfontspanners of het moeten monteren van loopscènes van en naar je telefoon. Koppel simpelweg de afstandsbediening en je kunt je volledig focussen op waar het echt om gaat: het maken van de perfecte shots!

Draagbaar met USB-voeding

De Studio ME – Gouden Ringlamp krijgt zijn stroom door de meegeleverde USB-kabel en is makkelijk te gebruiken met een USB-oplader, laptop of een zelfs een powerbank voor onderweg. Onze Studio ME – Gouden Ringlamp is bovendien gemaakt van sterke lichtgewicht materialen waardoor hij jouw groei op social media jarenlang moeiteloos kan ondersteunen en hij makkelijk meegenomen kan worden voor de ultieme outdoor shots!

Cadeautip


De Studio ME – multicolor ringlamp is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want de Studio ME – Gouden ringlamp kan gebruikt worden voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van een afstudeercadeau voor de fanatieke fotograven? of een moederdag cadeau voor onze content creators? Natuurlijk is die ook niet onder de kerstboom te missen. Aan wie gaan jij deze Ringlamp cadeau doen?

Studio ME

Van ringlampen, statieven, tripods tot aan selfiesticks. Studio ME heeft het allemaal. Laat je verbazen door het hoge kwaliteit tegen marktconforme prijzen. Goede content creëren, dat begint met de juiste accessoires voor jou camera of telefoon. Content maken was nooit zo gemakkelijk! Bekijk ook onze andere Studio Me producten.


Met jouw eigen Studio ME – Gouden Ringlamp worden jouw posts op social media opvallender dan ooit!

koop het hier

Geef een reactie