Happy Goods – Twinmarker

Wil jij ook jouw eigen kunstwerk tot leven brengen? Met de Happy Goods Twinmarkers is dat mogelijk! Het bestaat uit een uitgebreid kleurenpalet met maar liefst 80 heldere, intense kleuren. De 2-in-1 alcohol markers bevatten een fijne en brede punt, waardoor je zowel fijne details als grote vlakken kunt tekenen op een egale manier. Met egaal bedoelen wij: geen stiftstrepen meer! Doordat de twinmarkers alcohol als basis bevatten, zijn de markers ideaal voor mooie kleurovergangen, schaduwen en egale vlakken. Het compacte etui is draagbaar en houdt de stiften mooi gesorteerd. Ga altijd, overal op een creatieve en kleurrijke manier aan de slag!

De must have Happy Goods – Twinmarkers

 • Hogere Kleurintensiteit
 • Uitgebreid Kleurenpalet (80 kleuren)
 • 2 stiften in 1
 • Overlopen & Schaduwen
 • Grote Vlakken & Fijne Details
 • Zonder Stiftstrepen
 • Compact & Draagbaar

Beter alcohol markers dan andere markers

Heldere, intense kleuren zonder stiftstrepen in je werk? Daar dienen de alcohol markers voor! Het uitgebreide kleurenpalet bestaat uit maar liefst 80 verschillende kleuren met maximale helderheid en kleurintensiteit. De kleur overlopen, schaduwen en grote vlakken die worden getekend, hebben geen last meer van stiftstrepen! Het is namelijk mogelijk om meerdere keren over een bepaald vlak te tekenen en om kleuren mooi over elkaar heen te laten lopen.

2 stiften in 1

Een stift met een dubbele punt, ook wel: dubbel zoveel creativiteit! De fijne punt zorgt voor precisie en fijne details. Met de brede punt kun je grote vlakken inkleuren op een mooie, egale manier zonder stiftstrepen. De twinmarkers zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden bij illustraties, kleurplaten, handlettering, designs, en nog veel meer!

Uitgebreid kleurenpallet met gecodeerde doppen

In één oogopslag zien welke kleur je van de 80 nodig hebt? Dat is mogelijk dankzij de gecodeerde doppen op de stiften! Zo hoef je niet urenlang te zoeken naar de juiste kleur en kun je snel aan de slag. Met de compacte etui berg je de stiften eenvoudig op en kun je ze makkelijk overal mee naar toe nemen.

Let op: De stiften kunnen doordrukken op normaal A4- of tekenpapier

Uitdroging voorkomen

Stap 1: Bewaar stiften horizontaal
Stap 2: Houd stift naar beneden
Stap 3: Wacht een paar seconden

Specificaties:

 • Verpakkingsinhoud: 1x Compacte etui, 80x Twinmarkers in 80 verschillende kleuren
 • Merk: Happy Goods
 • Materiaal: Kunststof behuizing twinmarkers, inkt op alcoholbasis, etui van stof
 • Kleur: 80 verschillende kleuren
 • Kleur etui: Zwart
 • Afmetingen twinmarkers: hoogte = 15 cm
 • Afmetingen etui: lengte x breedte x hoogte = 10 cm x 22 cm x 16 cm
 • Gewicht: 1,4 kg
 • Kwaliteitslabel: CE
 • Alcoholbasis: Ja
 • Draagbaar: Ja – Inclusief draagbare etui
 • Multifunctioneel: Illustraties, kleurplaten, handlettering, designs, markers pastel kleuren, etc.
 • Geschikt voor: Stiften kinderen vanaf 8 jaar + stiften voor volwassenen
 • Let op: De stiften kunnen doordrukken op normaal A4 of tekenpapier

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

De Happy Goods – Twinmarker is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen?

Breng je kunstwerk tot leven en beleef urenlang plezier met onze Happy Goods Twinmarkers!

Geef een reactie