Happy Goods – Borduurpakketten Volwassenen – 50 Kleuren Starterset

Lekker creatief bezig zijn is goed voor hart en ziel. Met dit complete boorduurpakket van Happy Goods maak jij de mooiste creaties. En extra handig: deze set is geschikt voor de ervaren én de startende creatieveling. Gun jezelf dat creatieve ontspannen momentje en bestel vandaag jouw startersset.

Voordelen van de Happy Goods – borduur startersset

 • Alles-in-1
 • Ontspannen en creatief
 • Net even anders
 • Maak de mooiste creaties

Alles-in-1 pakket

In dit pakket zit alles wat je nodig hebt om te beginnen met deze leuke hobby. Je hoeft nergens meer aan te denken of nog iets op te zoeken. Met onder andere borduurringen van duurzaam materiaal is dit een van de meest complete borduurpakketten voor volwassenen de perfecte keuze.

Stressverlagend

Het is bekend dat creatief handwerken stressverlagend werkt. Kom tot rust terwijl je steek voor steek de mooiste vormen creëert. Een stressverlagende hobby en creatief.

Verhoog je creativiteit

Met het maken van een borduurwerk let je goed op de patronen en kleuren. Dit verhoogt je creativiteit, wat ook goed van pas kan komen in de rest van je leven. Borduur je steeds creatiever met deze gezellige starterset.

Specificatie

 • 1x borduurring van duurzaam materiaal
 • 2x borduur canvassen 30*30 cm
 • 50x kleuren borduurgaren
 • 1x Garenknipper
 • 1x vingerhoed
 • 1x naaldenset met 9 naalden
 • 3x naaldinrijgers
 • 1x tornmesje
 • 10x garenwinders
 • 1x meetlint
 • 1x opbergdoos
 • 1x Stift

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

De Happy Goods – Borduurpakket 50 kleuren is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen?

Met dit borduur pakket maak je zelf in een handomdraai de mooiste borduur kunst!

Geef een reactie