Je bekijkt nu For The Win – Gaming bureau, Gamen doe je zo

For The Win – Gaming bureau, Gamen doe je zo

Wat is er nou zo geweldig aan deze gaming bureau?


Game als een pro met dit 2022 model gaming bureau van het merk For The Win® met GRATIS LED muismat. Deze desk is speciaal ontworpen voor het gamen. Extra ruim, zeer stabiel en met ingebouwde LED-verlichting met afstandsbediening. De beste toevoeging aan de uitrusting van elke serieuze gamer.

Speciaal gemaakt voor gamers


Deze game desk is speciaal ontworpen voor gamers. We weten hoe belangrijk de juiste gaming-gear is en deze coole led-tafel is de beste keuze om jouw uitrusting uit te breiden. Jouw favoriete spel op de playstation of de Xbox was nooit zo intens. Wat denk je van de aparte bekerhouder, zodat je niet per ongeluk je drinken over je apparatuur heen gooit. De anti-kraslaag zodat je je helemaal kunt uitleven tijdens het gamen. Een headset stand om je headset zo veilig mogelijk op te bergen of de gaming muismat zodat je muis vloeiend over het beeld beweegt. En om niet te vergeten de stekkerdooshouder die ervoor zorgt dat je niet struikelt over je kabels?

Rock solid bureaupoten


Je bent al snel duizenden euro’s kwijt aan gaming gear. Daarom heb je een stevig game bureau nodig, dat alles goed kan dragen. Het For The Win® gaming bureau met led verlichting heeft rock solid bureaupoten zodat je met een gerust gevoel al jouw apparatuur erop kwijt kunt.

GRATIS: LED-light muismat XL


Nu tijdelijk de superpopulaire muismat gaming met led verlichting cadeau bij bestelling van dit game bureau. De muismat is anti-slip, waterdicht en extra groot: 80x30cm!

Wat zit er nou in de Gaming desk verpakking?


Inhoud verpakking: 1 x For The Win® gaming bureau met led verlichting (USB)
Afstandsbediening
Gratis: muismat gaming met led verlichting (80x30cm)
140x60x73 cm gaming bureau
Carbon-look bureaublad
Materiaal: hout
Compatible: gaming desktop, Gaming stoel, gaming toetsenbord, gaming laptop, game bureau

Coole LED-verlichting


Uniek aan dit bureau is de geïntegreerde LED-verlichting, voor een optimale beleving van al jouw games. For the win!

Start met gamen als een pro. For The Win!

Ben je overtuigd? koop het dan hier. Wil je meer zien over For The Win, bekijk dat dan hier.

Geef een reactie