Sleutelkluis

Een sleutel bewaren onder een bloempot of deurmat is erg onveilig en enorm inbraakgevoelig. De verzekering dekt niets als de sleutels in verkeerde handen vallen. Met het Happy Goods – sleutelkuis met code bewaar je jouw sleutels veiliger en is het alleen toegankelijk voor degenen met de code. De sleutelkluis is geschikt voor binnen én buiten!

Sleutelkluis voor buiten van Happy Goods

 • Onopvallend en Toegankelijker
 • 4-cijferige code (10.000 mogelijkheden)
 • Past een sleutelbos in
 • Binnen én buiten te gebruiken
 • Eenvoudig installeren
 • Weerbestendig
 • Extra sterke staal legering van zink

Bewaar je sleutels veilig en toegankelijk

Een sleutel bewaren onder een bloempot of deurmat is erg onveilig en enorm inbraakgevoelig. Om nog maar niet te spreken over dat de verzekering niet dekt als de sleutels in verkeerde handen vallen. Met het sleutelkluisje van Happy Goods bewaar je jouw sleutels veiliger en is het alleen toegankelijk voor degenen met de code.

Goede beveiliging

Dat jouw sleutels goed beveiligd zijn, is natuurlijk het belangrijkst. Ons sleutelkluisje met code voor buiten is dat zeker! De sleutelkast werkt met een 4-cijferige code. Dat houdt in dat er maar liefst 10.000 combinaties mogelijk zijn en de code dus niet zomaar gekraakt wordt!

Geschikt voor binnen & buiten

De sleutelkluis is weerbestendig en kan dus zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het is namelijk waterbestendig en anti-roest! Gebruik de sleutelkast bijvoorbeeld voor een vakantiehuisje, kantoor, schuur, fietsenstalling, verhuur van ruimten etc. Vanaf nu zijn jouw sleutels overal veilig!

Simpel & snel installeren

De sleutelkluis met code is eenvoudig te installeren. Voor alle gemak leveren we ook de benodigde schroeven en een handige handleiding mee! Binnen een muum van tijd is het gemonteerd en zijn jouw sleutels veilig!

Specificaties:

 • Verpakkingsinhoud: 1x Sleutelkluisje met code voor buiten, 1x Set Schroeven, 1x Bescherm foam, 1x Handleiding
 • Merk: Happy Goods
 • Materiaal: Gelegeerd zink en extra sterk staal
 • Kleur: Zwart + Grijs
 • Afmetingen: lengte x breedte x hoogte = 4 cm x 9 cm x 12 cm
 • Capaciteit: 5 sleutels
 • slottype: 4-cijferige code (Sleutelkluis met code)
 • Mechanisch systeem: Ja
 • Waterbestendige sleutelkast: Ja
 • Roestvrij: Ja
 • Applicatie: Sleutelkluis voor buiten en binnen

Loop geen risico en bewaar jouw sleutels veilig in de Happy Goods sluitelkluis!

Geef een reactie