Sleepy Friends

Beleeft jouw kind rusteloze momenten bij het slapen gaan? Vaak hebben kinderen een zeer rijke fantasie, waardoor ze dingen als monsters onder hun bed, een spook in het behang of zelfs een krokodil in de gordijnen van hun kamer kunnen zien. Als ouder wil je natuurlijk dat jouw kind in deze cruciale ontwikkelingsfase een gezonde volledige nacht slaap krijgt en jij zelf daardoor ook de hele nacht met een gerust hart kunt doorslapen. Met ons lieve katje van Sleepy Friends als slaapmaatje kan jouw baby of kind de slaap krijgen die het zo hard nodig heeft! Het nachtlampje is speciaal gemaakt van kindvriendelijke materialen. Het geeft een subtiele gloed af die de slaap versterkt in plaats van verstoord. De lichtsterkte is naar wens aan te passen met de bijgeleverde afstandsbediening om het precies sterk genoeg om de enge monsters weg te jagen zonder het slaapritme te verstoren met felle lampen.

Must Have Sleepy Friends nachtlampje voor kinderen

  • Dimbaar (afstandsbediening), nooit te fel
  • Lamp is touch-gevoelig
  • Kindvriendelijke zachte materialen
  • Volledig draadloos
  • 8 verschillende kleuren licht
  • Afstandsbediening voor Timer/Kleur/Lichtsterkte
  • 12-20 uur licht per volledige oplading (afhankelijk van lichtsterkte)
  • Makkelijk oplaadbaar met USB
  • Nachtlampje

Meer rust voor jou en je kind

Als jouw kind telkens de slaap niet kan vatten in zijn donkere babykamer zit je als ouder met de handen in het haar. Het kan verleidelijk zijn om dan maar het grote licht aan te doen. Dit felle licht verstoort echter de aanmaak van het natuurlijke slaaphormoon melatonine, waardoor slapen alleen maar moeilijker zal worden. Het nachtlampje kinderen van Sleepy Friends geeft daarom slechts een subtiele gloed af. Door dit alles krijgt jouw kind een veilig gevoel bij het slapen gaan en zal een gezond slaapritme bevorderd worden.

Veilig en vertrouwd

Wij weten hoe kinderen zijn: alles binnen handbereik is potentieel speelgoed en als het even kan moet het ook even geproefd worden. Daarom is het Sleepy Friends nachtlampje gemaakt van kindvriendelijke zachte siliconen en is het geheel vrij van giftige stoffen. Geheel geschikt voor bijtgrage scherpe melktandjes dus! Hierdoor zal je kind of baby makkelijk in slaap vallen, volledig zonder angst voor enge monsters!

Makkelijk te bedienen en op te laden

Het nachtlampje kinderen van Sleepy Friends is met het grootste gemak te bedienen. Het volstaat om het nachtlampje aan te tikken of om de bijgeleverde afstandsbediening te gebruiken. Een kind kan de was doen! Bovendien is het nachtlampje baby volledig snoerloos en kan hij dus gemakkelijk en veilig verplaatst worden, zowel door jouzelf als door jouw kind of baby. Het vriendelijke slaapmaatje van Sleepy Friends kan dus overal vriendschap, verlichting en troost bieden. Na een volledige oplading kan het nachtlampje babykamer tot twee nachten (afhankelijk van de lichtsterkte) een constante subtiele gloed geven. Hierdoor kun je hem met een gerust hart aan jouw kind meegeven zonder angst dat hij snel uit zal gaan.

Specificaties

  • Verpakkingsinhoud: 1x Nachtlampje, 1x USB Oplaadkabel, 1x Afstandsbediening, 1x Handleiding, 1x Verpakking
  • Merk: Sleepy Friends
  • Materiaal: ABS / Silica
  • Kleur: 8 Kleuren
  • Afmetingen: 95.2 x 97.4 x 100 mm
  • Gewicht: 169g
  • Batterij: 700MAH
  • Wattage: 1.5W
  • Verpakking: Ja

Cadeautip

De Sleepy Friends – Katje is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om voor een kind het perfecte cadeau vinden. Maar zoek niet verder. Want een beter cadeau dan een nieuwe vriend van Sleepy Friends is onmogelijk te vinden ! Geef een Sleepy Friends weg. Wat dacht je van een Kraamcadeau? of een verjaardagscadeau voor onze kleine slapers? Natuurlijk is die ook niet onder de kerstboom te missen. Aan wie gaan jij deze Sleepy Friend cadeau doen?

Sleepy Friends

Rusteloze momenten bij het slapen gaan zijn verleden tijd. Geef uw kind de nachtrust die het verdient. Met Sleepy Friends hebben ze een nieuw slaap – en speelmaatje erbij ! Met keuze uit vele nieuwe vriendjes voor het gemak van uw kind. Het Sleepy Friends figuurtje beschermt uw kind van monsters onder hun bed, een spook in het behang of zelfs een krokodil in de gordijnen van hun kamer. Met het nachtlampje kinderen van Sleepy Friends krijgt jouw kind op volledig veilige wijze zijn welverdiende gezonde nachtrust! 

Geef een reactie