Studio ME – Witte Ringlamp selfiestick met statief

Heb je jezelf ooit afgevraagd waarom foto’s en video op TikTok en Instagram er altijd zo perfect uitzien? Wij verklappen je het geheim: het juiste licht! Met de Studio ME – Ringlamp selfiestick met statief, gemaakt van ultra sterk aluminium, maak je altijd en overal met je eigen smartphone professionele, opvallende beelden voor de meeste likes en shares!

Studio ME – Witte Ringlamp selfiestick met statief

 • Selfiestick ringlamp 18,5CM LED met statief smartphone 85CM
 • Maakt de perfecte selfies ook buiten
 • Makkelijk mee te nemen
 • Ultra sterk aluminium
 • Gemakkelijk te gebruiken met bluetooth afstandsbediening
 • Voor foto of video
 • Perfect voor TikTok of Instagram
 • Ideaal voor thuiswerk
 • Geschikt voor vrijwel alle smartphones

Laat jouw foto’s en video’s opvallen!

Met de Studio ME – Ringlamp selfiestick met statief maak je zelf foto’s of video’s die opvallen en schitteren tussen alle andere beelden op social media. Je laat elk detail naar keuze uit de foto springen, zoals je volledige gezicht of specifiek de schitterende glans in je ogen.

Perfect voor outdoor en onderweg

Door de krachtige ingebouwde batterijen van de ringlamp zitten irritante snoeren en stekkers jouw foto’s niet in de weg! Onze Studio ME – Ringlamp selfiestick met statief is bovendien gemaakt van ultra sterke aluminium en lichtgewicht materialen waardoor de selfiestick ringlamp makkelijk meegenomen kan worden voor de ultieme outdoor shots!

Een doos boordevol goodies

 • Selfiestick/statief (85cm)
 • Ringlamp (18,5cm)
 • Bluetooth afstandsbediening
 • USB-kabel (20cm)
 • Duidelijke handleiding

Ideaal voor thuiswerk

Doe je veel aan thuiswerk? Dan is de selfiestick ook te gebruiken als statief om moeiteloos professioneel voor de dag te komen. Nooit meer gedoe met omvallende camera’s of onflatteuze lichtinval. Laat de ringlamp met statief smartphone het werk doen!

Altijd en overal schitteren!

Met de Studio ME – Ringlamp selfiestick met statief maak je altijd en overal de beste, meest professionele en meest opvallende foto’s en video’s. Outdoor of indoor, op TikTok, Instagram of in een conference call heb jij er nog nooit zo stralend en opvallend uitgezien!

Specificaties

 • Studio ME® Selfiestick Ringlamp met statief smartphone:
 • Diameter ringlamp 18,5 cm
 • Selfiestick verstelbaar van 22cm naar 85 cm
 • Materiaal: ultra sterk aluminium
 • Gewicht ringlamp: 140 gram
 • Gewicht selfiestick/statief: 134 gram
 • Batterij ringlamp 1200ma
 • Drie uur licht op maximale helderheid na volledige oplading
 • Bereik bluetooth afstandsbediening min. 6 meter
 • 9 verschillende lichtstanden
 • Horizontaal of verticaal in te stellen

Cadeautip

De Studio ME – Ringlamp selfiestick met statief is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want de Studio ME – Ringlamp selfiestick met statief kan gebruikt worden voor meerdere gelegenheden. Wat dacht je van een vaderdag cadeau voor de fanatieke fotograven? of een moederdag cadeau voor onze content creators? Natuurlijk is die ook niet onder de kerstboom te missen. Aan wie gaan jij deze Ringlamp cadeau doen?

Studio ME

Van ringlampen, statieven, tripods tot aan selfiesticks. Studio ME heeft het allemaal. Laat je verbazen door het hoge kwaliteit tegen marktconforme prijzen. Goede content creëren, dat begint met de juiste accessoires voor jou camera of telefoon. Content maken was nooit zo gemakkelijk! Bekijk ook onze andere Studio Me producten.

Toepassingen Ringlamp

Tiktok, Instagram, Youtube, Snapchat, Facebook,Vloggen, Foto,s, Fimpljes,Selfies, Sfeerlicht

Geschikt voor onder andere

Apple : iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7/ iPhone 7 Plus, iPhone 8/ iPhone 8 plus/ iPhone XR/ iPhone X/ iPhone XS/ iPhone XS max/ iPhone 11/ iPhone 11 Pro/ iPhone 11 Pro max/ iPhone 12 mini/ iPhone 12/ iPhone 12 Pro/ iPhone 12 Pro max.
Samsung: Galaxy S6/ S7/ S8/ S8 plus/ S9/ S9 Plus/S10/ S10 lite/ S10 Plus/ S20/ S20 Lite/ S20 ultra/ S21/ S21 Plus/ S21 Ultra, Note 5/ Note 6/ Note 7/ Note 8/ Note 10/ Note 10 Ultra/ A10/ A20/ A21/ A30/ A31/ A40/ A41/ A50/ A51/ A70/ A71/ A80/ A90
Huawei: P Smart/ P Smart s/ P Smart pro/ P8/ P8 lite/ P9/ P9 lite P10/ P10 lite/ P20/ P20 lite/ P30/ P30 lite/ P 30 pro/ P40/ P40 lite/ P40 pro/ Y6/ Y7/ Y8/ Y9
OnePlus: 8 Pro, 8T, Nord, 8 , 7T Pro, 7 Pro, 6T, 7T, 7, 6

Met jouw eigen Studio ME – Witte Ringlamp selfiestick met statief worden jouw posts op social media opvallender dan ooit!

koop het hier

Geef een reactie