Happy Goods – Wasmand

Telkens tegen stapels kleding aan lopen in huis of verschillende kledingstukken tegenkomen nadat je net alle was al in de wasmachine hebt gedaan is met de wasmand 3 vakken van Happy Goods verleden tijd!

Door deze wassorteerder 3 vakken is het wasgoed snel en eenvoudig te sorteren. De waszak is makkelijk te verplaatsen naar de wasmachine met behulp van de handvatten en klittenband en het is eenvoudig te verwijderen. Deze laundry basket van Happy Goods bestaat uit sterk en duurzaam bamboe materiaal. Andere waszakken zijn vanaf nu verleden tijd!

De must have Happy Goods – Wasmand met 3 Vakken

 • Eenvoudig was sorteren
 • Milieuvriendelijk en duurzaam
 • Makkelijk te verplaatsen
 • Stijlvol design
 • 3 vakken met 3 extra kleinere vakken
 • 100% water- en vuilafstotend
 • Multifunctioneel
 • Makkelijk op te bergen in de badkamer

Direct gesorteerd met de Happy Goods – Wasmand met 3 Vakken

Sorteer direct jouw was met de Happy Goods wassorteerder. Heb geen losse was meer in huis en verspil geen tijd meer aan grote stapels was uitzoeken en sorteren! De waszakken van de wasmand zijn makkelijk uit het frame te halen zodat je de hele waszak direct mee kunt nemen naar de wasmachine. Kind kan de was doen!

Gebruiksvriendelijk en een mooi design

Deze wasmand 3 vakken is gemaakt van sterk en natuurlijk materiaal: bamboe en oxford. De 3 waszakken hebben allemaal een kleiner vakje die perfect te gebruiken is voor ondergoed of wasmiddel. Daarnaast is de wasmand constructie in te klappen en past het in elke ruimte! Gebruiksvriendelijk en een mooi design!

100% water en vuilafstotend

Het materiaal van de waszakken voor wasgoed is 100% water- en vuilafstotend en heeft een grote capaciteit van wel 105 L.

Multifunctionele wasmand met 3 vakken

Met deze laundry basket berg je niet alleen de was op, maar je kunt er ook om andere spullen in opbergen zoals: badspullen of kinderspeelgoed.

Makkelijk in elkaar

In een handomdraai is de sterke constructie van de wassoorteerder gemonteerd. Met de simpele handleiding, schroeven en de schroevendraaier is het in een mum van tijd klaar voor gebruik!

Specificaties:

 • Verpakkinginhoud: 1x Wasmand 3 vakken, 1x Set schroeven, 1x Schroevendraaier, 1x Installatiehandleiding
 • Merk: Happy Goods
 • Kleur: Zwart, grijs, wit en bamboe kleur
 • Materiaal: Bamboe + Oxford
 • Afmetingen: Lengte x breedte x hoogte = 69 cm x 39 cm x 63 cm
 • Inhoud: 105 L
 • Water- en vuilafstotend: Ja
 • Milieuvriendelijke bamboe: Ja
 • Milieuvriendelijke Oxford: Ja
 • Inklapbaar: Ja

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

De Happy Goods – 50 cm handdoekrek is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen?

De gemakkelijkste manier om je was te scheiden en op te bergen!

Geef een reactie