Happy Goods – Unicorn versiering 

Jij bent die ouder die de leukste feestjes organiseert voor je kids! Met deze Unicorn Versiering Verjaardag Set van Happy Goods kan het namelijk niet misgaan. Zodra de jarige en alle gasten binnenkomen, weten ze dat ze op de goede plek zijn voor een feestje. Want zeg nou zelf, wat is er feestelijker dan Unicorns?!

Over jouw feestje blijven ze spreken

Unicorns: je ziet ze overal! Logisch want ze zijn hip, leuk en vrolijk! En…. Waar je er met een ander thema nog wel eens net naast zou kunnen zitten, zit je met een Unicorn thema al-tijd goed! Met deze Unicorn feestartikelen hebben jouw kids gegarandeerd een topverjaardag waar iedereen het nog lang over zal hebben!

Eenhoorn Versiering Verjaardag Set van Happy Goods

 • Unicorn taartdecoratie – Cake Topper (14x13cm)
 • Happy Birthday banner
 • 2x Roze folie ballonnen Unicorn (101 cm)
 • 2x Gouden hartjes folieballonnen (25cm)
 • 2x Roze hartjes folieballonnen (25cm)
 • 6x Gouden confettiballonnen (30cm)
 • 6x Witte latex Unicorn ballonnen (30 cm)
 • 6x Roze latex Unicorn ballonnen (30 cm)
 • 2x lint
 • Rietje
 • Plakkertjes (om de Unicorn ballonnen op te hangen

Populairste Unicorn feestartikelen in 1 set

Als je een kinderverjaardag organiseert komt er al genoeg op je af. Gun jezelf wat tijdswinst. Wij hebben namelijk vast alle populairste artikelen voor je uitgezocht. Hoef jij niet meer al die (web)winkels af, maar ben je in 1x klaar. Met deze Unicorn Versiering Kinderfeestje van Happy Goods® heb je alle most wanted benodigdheden gelijk in huis.

Unicorn Versiering Taart

Uniek aan deze set is de Unicorn Taarttopper die iedere taart opvrolijkt en feestelijker maakt!

Premium kwaliteit

Bij Happy Goods gaan we voor kwaliteit. De Eenhoorn Versiering Verjaardag Set van Happy Goods is dan ook met grote zorg samengesteld zodat jij en je kids optimaal kunnen genieten van de kinderverjaardag met Eenhoornthema! Heb je vragen over ons product? We helpen je graag verder, want jouw feestje is onze prioriteit.

Happy Goods

Het meest betrouwbare, modernste en vrolijkste productlijn op Bol ! Tover een glimlach op je gezicht wanneer jouw Happy Goods artikel eindelijk aan je deur arriveert. Het zal je verwachtingen overtreffen. Wat is jouw favoriete Happy Goods artikel?

Cadeautip

De Happy Goods – unicorn

feestpakket is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar met versiering voor het feestje zit je altijd goed. Natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Wie ga jij verassen?

Maak je kids blij met deze Unicorns: bestel je alles-in-1-set nu!

Geef een reactie