For the win

Game als een pro met ons geupgrade 2023 model gaming bureau van het merk For The Win. Speciaal ontworpen voor gamers: Lekker ruim, extra stabiel en met ingebouwde dual side LED-verlichtingen (incl 360 opties en afstandsbediening) en nog veel meer ! De beste toevoeging aan de uitrusting van elke serieuze gamer.

Speciaal gemaakt voor gamers

Deze game desk is speciaal ontworpen voor gamers. We weten hoe belangrijk de juiste gaming-gear is en deze coole led-tafel is de beste keuze om jouw uitrusting uit te breiden. Jouw favoriete spel op de playstation of de Xbox was nooit zo intens. Wat denk je van de aparte bekerhouder, zodat je niet per ongeluk je drinken over je apparatuur heen gooit? Of de anti-kraslaag zodat je je helemaal kunt uitleven tijdens het gamen? Een headset stand om je headset zo veilig mogelijk op te bergen? Of de gaming muismat zodat je muis vloeiend over het beeld beweegt? En om niet te vergeten de stekkerdooshouder die ervoor zorgt dat je niet meer struikelt over je kabels?

Bekend van Het Grote Speelgoedboek

Heb jij het al door de brievenbus gekregen? Het grote speelgoedboek van Bol.com?! Met trots kunnen we zeggen dat ook wij in de grote speelgoedboek staan. Aangeraden door experts. Stel dus nu je verlanglijstje samen en vergeet jouw Gaming Desk niet aan te vinken.

BEST GETEST VAN 2022

(BesteNu.nl, TOP-X.nl en MAG.MA)
Toonaangevende website’s BesteNu.nl, TOP-X.nl en MAG.MA zien de kracht van For The Win en beoordelen dit gaming bureau met een 10, 9.3 en 10. Deze score is samen gesteld door verschillende onderdelen zoals kwaliteit, reviews, gaming accesoires en prijs.

Wat deze Gaming bureau te bieden heeft

 • Ruim game-oppervlak (140x60cm)
 • Geïntegreerde dual side LED-verlichting
 • Afstandsbediening
 • Incl: XL muismat gaming met led verlichting (80×30 cm)
 • Kabel management (nooit meer losse kabels)
 • Carbon-look bureaublad
 • Bekerhouder
 • Koptelefoon houder
 • Extra stabiele bureaupoten

Geef je kamer een stoerdere uitstraling

Je bent al snel duizenden euro’s kwijt aan gaming gear. Daarom heb je een stevig game bureau nodig, dat alles goed kan dragen. De For The Win gaming bureau met led verlichting heeft rock solid bureaupoten zodat je met een gerust gevoel al jouw apparatuur erop kwijt kunt. Ook heeft deze computertafel een bureaublad met een carbon coating, voor een spatwaterdicht en glanzende uitstraling. Game jij liever in het donker… verras je vrienden dan met te gekke multicolor effecten tijdens het gamen.

GRATIS: XL RGB LED Gaming muismat

Nu tijdelijk de superpopulaire For The Win – XL RGB Led Gaming Muismat bij bestelling van dit game bureau. De muismat is anti-slip, waterdicht en extra groot: 80x30cm!

For The Win gaming bureau:

 • Inhoud verpakking: 1x For The Win® gaming bureau met led verlichting (USB)
 • Afstandsbediening
 • muismat gaming met led verlichting (80x30cm)
 • 140x60x73 cm gaming bureau
 • Carbon-look bureaublad
 • Materiaal: hout
 • Compatible: gaming desktop, Gaming stoel, gaming toetsenbord, gaming laptop, game bureau en computertafel

Te gekke Ambi light effecten

Het meest unieke aan dit bureau is de geïntegreerde LED-verlichting. Voor een optimale beleving van al jouw games. Licht je kamer op tijdens een spannend potje met wel liefst 360 opties, LED’s GO!

Cadeautip

De For The Win – Gaming Bureau is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Want met de For The Win – Gaming Bureau kan het niet fout gaan. Dit best geteste bureau heeft alles wat iemand nodig heeft. Van een bekerhouder tot aan een XL Led Muismat. Alles wat een echte gamer zijn hart harder laat kloppen. Wat dacht je van een vaderdag cadeau voor de fanatieke gamer ? Of een cadeau omdat je zoon/vriend/broer is geslaagd? Natuurlijk is die ook niet onder de kerstboom te missen. Aan wie gaan jij deze Gaming Desk cadeau doen? #cadeautip

For The Win

Meeslepend. De spanning is niet te houden. Al je zintuigen staan paraat voor dat ene spel. Hier heb je de beste Gear voor nodig die jou helpt niet zomaar de beste te zijn, maar om een echte Winnaar te worden. Duik samen met je vrienden in het zwaarste gevecht aller tijden, For The Win laat geen kameraden achter. Wees voorbereid en alert met jouw Gaming Desk.

Start met gamen als een pro, verliezen is namelijk geen optie… For The Win!

Geef een reactie