NOI Amsterdam – Wetsteen 1000/6000

Niks vervelender dan snijden met botte messen. Met deze professionele messenslijper set maak je thuis jouw messen weer goed scherp en kan jij weer plezierig koken. Deze wetsteen set van NOI Amsterdam bevat alles wat je nodig hebt. Als extraatje krijg je er een design bamboehouder bij én een Nederlandse gebruiksaanwijzing.

NOI Amsterdam – Wetsteen 1000/6000

Een tomaat snijden met een bot mes… dat is de hel van iedere kok. Een wetsteen is een messenslijper die jouw messen op een bewezen manier weer slijpt en scherp maakt. Niet voor niks dat deze methode de voorkeur heeft van veel professionele koks.


Voordelen Wetsteen set van NOI Amsterdam

 • Nooit meer botte messen
 • De keuze van professionele koks
 • Vanuit je huis
 • Messenslijper
 • Alles in 1 set
 • Met egaliseersteen
 • Premium materiaal
 • Vlijmscherpe messen
 • Inclusief design bamboehouder
 • Tevredenheidsgarantie

Alles in 1 messenslijper set

De Wetsteen van NOI Amsterdam bevat naast de wetsteen zelf, ook een schoonmaaksteen voor het reinigen en onderhouden van het oppervlak van de wetsteen. Zo houd je altijd het beste slijpvlak voor jouw messen. Ook leveren we een slijphoekgeleider mee, om te zorgen dat je jouw messen onder de perfecte hoek kan slijpen (dit is namelijk erg belangrijk). Al met al is deze wetsteen set van alle gemakken voorzien en ontwikkeld voor professionele keukens en enthousiaste thuiskoks.

All round geschikt

De NOI amsterdam slijpsteen is zeer geschikt om scherpere keukenmessen te krijgen, maar is ook voor allerlei andere messen en scharen bruikbaar. Gebruik het voor het slijpen van onder andere zakmessen, vleesmessen, jachtmessen, tuinscharen, scheermesjes.

Perfecte korrel 1000 – 6000

Deze wetsteen heeft 2 verschillende korrels. Eerst gebruik je de grove korrel (1000) om jouw messen weer vorm te geven en te slijpen. De fijnere korrel (6000) polijst het mes als finishing touch.

De beste materialen

Deze wetsteen is een product van zeer hoge kwaliteit. De dubbelzijdige slijpsteen is gemaakt van hoogwaardig korund (een mineraal dat wordt gewonnen uit aluminiumoxide). Ons team onderwerpt elke wetsteen aan een uitgebreide functionele test en wordt zorgvuldig gecontroleerd.

Specificaties wetsteen set

 • Inhoud: 1x wetsteen 1000 6000, 1x slijphoekgeleider, 1x egaliseersteen, 1x bamboehouder, 1x siliconen houder, 1x verpakking en complete Nederlandse gebruiksaanwijzing.
 • Materiaal: Corundum
 • Grit: 1000 – 6000
 • Afmetingen: 18x6x3 cm (wetsteen) 21,5 x 9 x 2,5 cm (bamboehouder)
 • Gewicht:+- 1.2 kg
 • Garantie: 6 maanden
 • Volledig uit elkaar te halen

Cadeautip

De NOI – Amsterdam wetsteen is ook leuk om cadeau te doen! Het is soms wel eens moeilijk om iemand een perfect cadeau aan te bieden. Maar zoek niet verder. Natuurlijk is dit artikel niet te missen in je wishlist. Aan wie gaan jij deze cadeau doen? #cadeautip

Eindelijk weer plezierig en efficiënt koken met scherpe messen door de wetsteen set van NOI Amsterdam.

Geef een reactie